torsdag 26 september 2013

Gnälligt värre

Jag är så trött på att vara sjuk nu! I morgon är dag 10 och jag måste sluta med nässprej. Idag köpte jag ett saltvatten-sprej som man kan använda istället. Jag känner mig snuvad på de här 10 dagarna (det rykte ett antal semesterdagar innan jag förstod att jag skulle sjukanmäla mig). Det var så mycket roliga saker jag skulle göra och orka med! Personer att träffa, fikastunder, cykla runt i den underbara kalla höstluften, styrketräna.

Det var dagens gnällstund. Jag vet att det finns mycket värre saker än att vara förkyld, och förhoppningsvis är detta väck innan förlossningen.
Idag köpte jag säsongens första satsumas och snart ska vi fira torsdag med kräftstjärtsmackor. Det är inte så illa när allt kommer kring. 

Systrarnas receptblogg finns många bra recept förresten även om det inte uppdateras så ofta. Idag lade jag dit två nya recept som jag prövat och tyckt om! Helstekt örtkyckling och en lätt att baka-äppelkaka. Kittlar dödsskönt i kistan med en klick grädde till. 

11 kommentarer:

andreas sa...

men fy sjutton krya på dig nu kramar

Löpning & Livet sa...

:( Håller alla tummar och tår för att detär nog nu och att du är bättre imorn! Kryakramar!

Caroline - Klara,färdiga,Spring! sa...

Ja, nu får det vara nog bestämmer jag! Schas förkylning!
Krya på dig-kram

Ingmarie sa...

Man får gnälla!

Har tack o lov inte varit det på så många år att jag snudd på glömt bort hur kämpigt det är men min sambo är också förkyld och jag blir påmind om hur jobbigt det är.
Män blir ju dessutom extra sjuka du vet. haha)
Krya på dig!

Anonym sa...

Jag håller med dig jonna! Jag är inne på vecka två också. . Sjukt segt detta. Funkar salt vatten sprayen? Känner också att jag helst inte vill använda nässpray men jag vill gärna kunna andas när jag ska sova. .. styrkelram! /Annika

Snorkkis sa...

Ut med gnället bara - det hjälper faktiskt. Nu får förkylningen ge sig!

LinaTriathlet sa...

Låt nu denna elaka förkylning lämna din kropp!! Energiboost till dig!!

Unknown sa...

Jag tog sån där annan alleginösspray typ kortison när jag var gravid för jag fick lov att ha nått för att kunna andas å då var jag inte ens förkyld. Marie

Malin sa...

Man får gnälla ibland! Får se det positivt o förhoppningsvis är förkylningen borta innan förlossningen. Hoppas du har bättrat på dig!

Anki sa...

KRAM! Och krya på dej!

Anonym sa...

Vill du låna min näskanna?
Kram Michaela