torsdag 19 september 2013

Gisele och listan

Så tråkigt och otajmat att bli sjuk nu! Min Att göra-lista är lika lång som Gisele Bündchens ben, och just nu blir den listan bara tittad på. Jag läste i en bok idag att har du inte börjat packa BB-väskan nu är det hög tid var på jag blev något stressad, och började riva ner raggsockor, stora trosor och bäbiskläder i vår gamla fula resväska från Clas Ohlsson. Kanske måste jag skriva upp köp en ny väska på listan också...

Jag har hela tiden iskallt (nåja...) räknat med att gå över tiden precis som mamma och systrar. Men, i en bok (dessa böcker) läste jag att forskning visat att det finns genetiskt lagrat i arvmassan hur lång varje graviditet kommer bli och det påverkas av både mamman och pappan. Jag kanske inte kan vara så säker?
I morgon får jag göra som Elis, sätta mig och titta på när tvättmaskinen går. Eller börja framkalla kort från de senaste tjugoåtta månaderna... Oklart vad som är mest kul.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Glöm inte en vattenflaska och mysoverallen;)den lösaste du äger!Puss Marre

LinaTriathlet sa...

Skickar en drös med energikryaboost till dig! <3

Löpning & Livet sa...

Ja har inte heller packat! Måste köpa lite nya amningsbhs också... Och fundera ut vad jag behöver köpa för annat nytt. Kläder till bäbis har ci ju, men några nya plagg vore kul.

Har knappt hunnit tänka på förlossningen heller. Men på måndag, då jäklar :)

Hoppas ju på att föda lite tidigare, men bara därför går jag väl över en massa... Sixten kom 4,5h efter bf (men värkarna startade dagen innan bf) så en kan ju hoppas att jag slipper gå över flera veckor iaf. Samtidigt vill jag inte föda allt för snart, minst en vecka behöver jag nog att vila upp mig på. Gärna två, men sen får hen gärna dyka upp :)

Ska hålla tummarna för att vi föder ungefär samtidigt. Varför inte samma dag? Det vore roligt :)

andreas sa...

framkalla kort tycker jag :) kramar

Ingmarie sa...

ja packa! det som är gjort är gjort. :-) Spännande!

Caroline - Klara,färdiga,Spring! sa...

Att packa den där väskan tog flera veckor för mig den här gången:) Saker jag glömt och saker jag tänkte jag behöver.
Så du kan ju börja i alla fall, kan vara skönt mentalt:).

Hoppas du slipper gå över tiden. Jag håller tummarna.
Och du, krya på dig!

Elina sa...

Kan ju tillägga att Elis inte brukar sitta så där! Var ett par minuter högst. Om någon har någon åsikt om det menar jag.

Kotten kommer när Kotten kommer! Det som är klart är klart, det som inte är det löser sig ändå. Men om hen väntar ett par dagar till för att du ska hinna bli frisk vore väl bra!