torsdag 16 juni 2011

Heja Heja! Mot Vätternrundan...

I morgon är det dags för start - Vätternrundan 300 km! Tack gode gud ska ju inte jag cykla (även om det lockar, någon gång. Inte på min nuvarande rosa damcykel dock)

Nej, det är ju min kära svärfar som ska cykla och vi ska ha den härliga supporterrollen! Det är payback time! För min svärfar är den mest otroliga supportern man kan tänka sig. Jag tror faktiskt han har varit supporter på varenda lopp jag och JW ställt upp i de senaste 2.5 åren. Alltifrån lilla Olsnäsloppet till Köpenhamn marathon! Eftersom han är väldigt idrottsintresserad så inbillar jag mig att han tycker det är kul med en idrottande svärdotter... och jag tycker det är kul med en idrottande svärfar!

Jag tycker det är så himla härligt att vara supporter! Kan man bli anställd som det? Jag älskar den vibrerande stämningen, fokuset, känslorna, prestationerna... Och så tycker jag ju himla mycket om min svärfar som är en fantastisk människa i vårt liv. Mot Motala - Go Göran!!!

5 kommentarer:

slans sa...

Heja heja! Mysigt med en helg där också.

Löpning & Livet sa...

Härligt med idrottande släktingar!

LinaTriathlet sa...

Åh kul med Vättern! Man blir nästan cykelhög bara av att befinna sig där! :) Härlig stämning och trevligt cykelfolk! :)

Jag vet inte exakt hur lång backen är, har ingen klocka men ska försöka skaffa en snart. Men den är riktigt lång i alla fall :)

Trevlig helg i Motala :)

Malin sa...

Ja göran är verkligen trevlig. ska hålla tummarna för honom.

andreas sa...

hälsa lycka till kramar