måndag 13 september 2010

Det finns ingen som du!

Idag fyller min stora kärlek 23 år ung!

Tack för att du är du, för att du gör mig till den bästa jag kan vara. Du är den mest varma, generösa och kloka människa som finns. Att få dela vardagen med dig gör mig så lycklig, att jag haft sådan tur... för att dela livet med dig innebär ju så sjukt mycket kärlek och så mycket glädje! Det innebär att man får skratta massor, och det innebär att få känna sig väldigt, väldigt älskad. För det finns ingen som ser, som ger av sig själv och sin kärlek som du! Som ger komplimanger, uppmuntran och bekräftelse i samma överflöd.

Att få göra matsedel och träningsscheman tillsammans med dig, laga middag, tvätta, tända ljus, koka kvällste, dricka förmiddagskaffe... allt blir bra tillsammans med dig.
*
Du är dessutom begåvad, driven och påhittig, socialt begåvad och snyggaste killen som finns. Och du älskar som jag att åka på semester till en stuga, dricka kokkaffe, kasta pil och spela kort. Och ha världens bästa vardagskvällar, fredagskvällar och söndagmorgnar. Nu ska jag nog spara resten av ordströmmen till ett bröllopstal.*
*
Grattis min Jonathan! Jag älskar dig så...

9 kommentarer:

emelie sa...

Va fint skrivet! Kommer bli ett hejdundrande bröllopstal om du skriver såhär nu :) Det ser jag fram emot :)


Tack för i lördags också, bra initiativ! Mysigt!

kram på dig!

Anonym sa...

Grattis.
Va härligt att ha en sådan kärlek och trygghet i livet!

Honey sa...

Åh, finafina Jonna! Du och dina fantastiska och rörande kärleksförklaringar! Hur kan du komma på så vackra ord gång på gång? Är verkligen helt överrens med dig om texten om vår käre JW! Han är helt otrolig! Och han har en sån otrolig tur som har dig! Jag är så himlahimla glad att ni funnit varann! Det är inte utan att jag känner mig äldigt stolt över mig själv som ovetandes förde er samman:) Ni är bäst! Tusen pussar och kramar

Sofie RW sa...

En lyckans ost han är JW. <3

Grattis från mig också!

Elina sa...

Och jag är så glad att han finns i vår familj nu och att du är lycklig med honom och han med dig! Hurra för Jonte!

mbh sa...

Jag tror fakriskt inte att du överdriver det minsta :) Puss på er

Andrej sa...

Ser fram emot många bilder från ett nära förestående bröllop! Och gratta Jonte till en, vad det verkar, fantastiskt generös tjej!!

andreas sa...

ojojoj vilket inlägg man blir ju kär i jw själv ;) kramar

JW sa...

Tack för väldigt fina ord. Du är det bästa jag har!