onsdag 26 augusti 2009

På jobbet idag.
1. Jag hade en person på besök, och när hon skulle gå tittade hon vänligt på mig och sa men är du gravid? Förtvivlat pep jag till svar neeeej! ser det ut så? Hon svarade överslätande att det var den där toppen du har på dig men vad vet man! Mina kollegor njöt ohämmat av detta och en av dem formligen ropade ut i fikarummet kommunchefens son ska bli pappa! i förhoppning om att någon i huset skulle höra det och svälja betet. Jag snyftade, skrattade och rodnade om vartannat. (Nåja, nästan i alla fall)

2. Så fort någon nyser, hostar eller snorar tänker jag omedelbart svininfluensan! Kan vi komma överens om att alla som uppvisar något svinigt symptom stannar hemma? Idag gick en person till och med och småhostade på Hemköp! Jag tycker det låter rätt äckligt att ha svininfluensan faktiskt.

5 kommentarer:

andreas sa...

hahahaha vad roligt det kanske står i fk imorgon på löpet med papparazibild hahaha.kram

Anna-Lena sa...

Stackars Jonna!
Om du berättat för personen om dina nojor för pannkakor och choklad kunde jag förstå att hon tänkte tanken ... - Är Jonna gravid tro? En titt på din tränade och smala kropp borde dock räckt för att se att så inte var fallet. Men främst undrar jag hur i hela friden man vågar fråga en sådan sak om inte personen är påtagligt gravid-tjock!?! Nej, vännen! Bunkra upp med lite extra handdesinfektion innan det tar slut på Apoteket, och glöm den taskiga damen och att dina jobbarkompisar hade roligt på din bekostnad. Kramar!

mbh sa...

ha ha vad hade du på dig? och hur var det med hållningen? jag ska till apoteket idag o har de fått in mer desinfiktion köper jag upp hela lagret!

Elina sa...

Här i Uppsala är det slut på handdes. för tillfället. Kanske får de in mer imorgon. Var nyss på gymmet och där känns det som att bakterierna frodas. Allt man tar i som massa andra tagit i. Iiih. Men man kan ju inte hålla på att tänka på det hela tiden. Då blir man ju knäpp.

Alla kan vi se gravida ut ibland. I vissa kläder. Men jag har svårt att tro att du verkligen såg gravid ut. I så fall är det väl bara ditt sexpack som sticker ut!

Frida sa...

Vilken mardröms kommentar!
Jag hade dött. Oavsett om jag var hon eller du. fast och andra sidan hade jag aldrig vågat fråga en sådan fråga.

P.s du ser inte gravid ut.