fredag 18 januari 2013

Pastapeppen

I morgon är det dags för årets tävlingspremiär - Intersportloppet 44 km! Loppet startar i Oxberg och har samma bansträckning som Halvvasan. Jag körde detta lopp förra året och det var "mitt livs lopp" där allt stämde. Mitt resultat räckte till att få starta i led 6 på Vasaloppet. Jag försöker att skruva ner förväntningarna och inse att det inte är säkert det går lika bra i år. Men, jag ska göra mitt bästa och försöka bli riktigt trött! Och jag ska ha kul!

En stor nackdel är att det är riktigt, riktigt kallt ute. Enligt prognosen ska det vara -25 i morgon bitti. Förhoppningsvis stiger temperaturen till runt -15 mitt på dagen, men i värsta fall blir det runt -20. Jag törs inte tänka på vad mina köldskadade tår kommet tycka om det.

I kväll har vi ätit en riktig god pasta - lite fjompigt kanske men jag tycker det hör till att äta pasta kvällen före ett lopp! Förra året åkte jag dit ensam, i år har jag all tänkbar service från min JW som fixat skidor, åkt till Rättvik flera vändor för vallaservice, kör mig i morgon osv. Det känns väldigt lyxigt.

Så, nu kör vi!!!

4 kommentarer:

Karin sa...

Laddning sitter ibland mest i huvudet, så tycker du att pasta är bra så är det så!

LinaTriathlet sa...

Ska tänka på dig imorn och ge dig all min energi! Heja heja heja heja! Du är grym skidtjej!! Lycka till!! Kram!!

andreas sa...

lycka till ännu en gång kramar

Elina sa...

Helt rätt att pastaladda! Heja dig imorgon. Håll mig uppdaterad!