fredag 25 januari 2013

Kylslaget


Före....                                                                                        ...och efter skidåkning i -20!

Igår behövde man inte trängas i spåret... och av det manliga könet såg man inte röken (tack och lov ser man inte manliga kön särskilt ofta i spåret, blottare betackar jag mig för)!

Det var bara jag och en annan tjej som var där. Tuffa tjejer som inte viker undan för -20. Fast visst är det tröttsamt, nu har det varit runt -20 hela veckan. Frånsett fötterna är jag inte så besvärad av kylan och spåren har varit fina, men det frestar på luftrören såklart.

Som mina kloka bloggläsare skrev, det är bara att bryta ihop och komma igen. Att harma över orättvisa seedingregler osv. leder ingenstans. Jag kommer troligen att köra något mer lopp och hoppas på mer tur, och sämre startfält, då. Mitt lopp är jag fortfarande nöjd med - det måste jag vara.

På era frågor om det är stor skillnad på led 6 och 7, det vet jag inte. Inför starten 2012 verkade det betydligt mer trångt i led 7, men jag har ju inte startat i det ledet någon gång så jag vet inte. Startgrupperna blir större ju längre bak i ledet man står, tror jag.

I helgen är jag gräsänka, jag planerar att åka en hel del skidor och äta semlor!

3 kommentarer:

andreas sa...

har ju själv tränat lite i veckan och kan ju då till herrarnas försvar säga att jag inte sett en ena enda tjej heller så det så :) kramar

Karin sa...

Härliga bilder :-) du är både tuff å cool!

Malin Bodin Hansen sa...

ojojoj hahahaha så du ser ut! Ses Sen! Puss