måndag 30 november 2009

Luftslottet...

Efter kvällen kan jag än en gång konstarera - Noomi Rapace ÄR Lisbeth Salander!
*
Planerad träning blev istället flera timmar i biomörket med popcorn och bubbelvatten. Ute är det den mörkaste november på evigheter, med ett konstant småregnande. Hade inte all denna nederbörd kunnat komma som snö?
*
Det blev i alla fall en mysig måndagskväll tillsamans med min prins!

6 kommentarer:

Elina sa...

Bra måndagsnöje! Själv har jag suttit vid den här dumburken och tyckt synd om mig själv. Nu ska jag somna så att det snart bli morgon med lucköppning.

Puss!

Hanna sa...

Heeej Jooonnie (och Jonis)! Häftigt att du precis lagt upp inlägget när jag kom in här:) Härligt att filmen var lika fantastisk (åtminstone Noomi) som de andra. Jag verkar inte få tag på nån som inte redan sett den... Men då har jag det ju kvaaaaar! Puss och kram

Sofia sa...

ååå den boken läser jag nu Andreas läser tvåan Flickan som lekte med elden så jag längtar efter att först å främst få kolla på andra filmen ... :)

mbh sa...

Jag har funderat HELA kvällen på var ni varit! Har sagt minst två gånger till Mats: "Undrar var dom är hela kvällen då?" Ha ha ni kan ju inte bara försvinna så där. Puss


p.s. hm... hur stavar du tillsammans? /språkpolisen

Anonym sa...

Åh vad kul. jag vill också se. Jag var har läst och sätt 1: an och 2:an nu längtar jag efter att se the last one. Kul! Men den ska ju inte vara lika bra den, hmm.

Malin: haha- jag visste väl att du var en språkpolis. Jag tänker varje gång då jag skrivit en kommentar och sen läser den och hittar sär skrivningar att -fan, sitter de där och stör sig. haha. jag letar själv jämt stavfel och sitter och stör mig, men ser inte mina egna (skyller på slarv).


Tora

carina sa...

visst är den grym! =)