söndag 1 december 2013

Sex veckor i rasande fart

Mitt bloggande går verkligen inget vidare just nu! Dagarna går och bloggen den mår... dåligt? Idag är det sex veckor sen Knut föddes! Han växer så det knakar, nu väger han snart 5 kg! Nästan 4900 gram när han vägdes i torsdags. 

Under veckan som gick började JW sin sista praktikperiod som sjuksköterskestudent, det närmar sig examen! Det innebär att han tyvärr är borta mycket just nu. Jag hade mycket sällskap av andra under veckan men vi saknade pappa förstås. Eftersom det är första advent idag så adventspysslade vi en del. Jag gick många långa promenader och tog några försiktiga joggsteg. I morgon tänkte jag gå en promenad runt Limsjön cirka 8 km. Det är nog sista chansen innan snön kommer. I vår kommer jag och Knut att röra oss där ofta, hoppas jag!

Glad advent på er och hoppas ni kikar in här ibland, de glesa inläggen till trots... 

12 kommentarer:

Elina sa...

Hihi, kul bild när vi spelar! Det gick ju sådär... ;) Klart vi fortsätter läsa!

Löpning & Livet sa...

Jag menar inte att stressa dig men jag saknar dina inlägg. Fast du ska ju självklart bara blogga för att du vill! Precis som jag gör. När det kommer ett inlägg blir jag glad :)

Härligt ned joggsteg! Snart springer du också. Ester vägde 4800 i torsdags så hon växer också så det knakar. (Sixten vägde dock 5600 vid samma tid!!)

Unknown sa...

Mysiga bilder från ert julehus! Jag tycker du bloggar helt okej ofta för att ha en bebis, inte mer sällan än mig iaf :-/

Andreas Åkesson sa...

Mysigt och juligt!

LinaTriathlet sa...

Mysigt med adventspyssel!

Och vet du, 2014 det är då vi ses, äntligen! :) Fick plats till Vansbro tri!

mammaspring sa...

Saknar såklart att läsa, men jag förstår dig mer än väl! Skriv då du orkar, läser därefter.
Så söt liten ni har - smälter!!

Anki sa...

Glad advent tillbaka till er! Självklart är jag kvar trots att det är glesare mellan inläggen just nu (håller dock med Andrea :))men känn ingen stress! :) Kram!

Snorkkis sa...

Jag blir också glad när jag ser ett inlägg här men förstår precis det där när det inte går så bra med bloggandet. Finns liksom annat att prioritera. Kram på er!

bureborn sa...

Säger som Andrea: saknar dig här, men blogga ska du göra när du vill och har tid. Alldeles för din egen skull, och inte för vår. Ibland kommer ju annat - som små gullnosar - "ivägen".

andreas sa...

är in varje kväll kramar

Ingmarie sa...

Jag kikar in! :-)

Helena Nimbratt sa...

Jag kikar in! Grattis till bebis!!