onsdag 2 mars 2011

Fyra dagar kvar...

Ute strålar solen, det droppar från taken. På Halvvasan igår ryktas det om blixtföre och "stenhårda spår". Även om det var klart godkänt på Tjejvasan så var det inte blixtföre och stenhårt direkt. Nu hoppas vi att vädret är med oss hela veckan ut!

Och framför allt, att jag blir frisk så att jag alls kan åka! För närvarande hostar och snorar jag, och är tung i hvuudet. Känner mig varken bättre eller sämre jämfört med igår. Vad har jag gjort för att förtjäna detta? (Löjlig fråga, som att det skulle handla om det...) Men varför blir jag sjuk precis nu? Jag har varit frisk i 6 månader! Och nu blir jag sjuk samma vecka som Vasaloppet. Kan det bero på lördagens urladdning? Att det liksom utlöste något som låg och pyrde?

Min uppladdning störs såklart av detta, och jag blir skitstressad! Jag hade tänkt mig två skidpass mån-tors, och något lättare joggingpass fre-lör. Nu kan jag bara vila! Men senast på lördag måste jag testa ett lättare joggingpass och se hur det känns. Visst kan jag sänka "ambitionerna" med Vasan men det är ändå en extrem ansträngning att åka skidor i 9 mil! Är jag minsta sjuk går det inte, den risken törs jag inte ta. Just nu skulle jag göra ungefär vad som helst för att få vara helt frisk!

3 kommentarer:

Malin sa...

Tråkigt att du är sjuk! Hoppas du kryar på dig snarast. Men det är ju bra för ditt bloggande när du är sjuk!

Slans sa...

Jag håller tummar och tår för ditt tillfrisknande... Usch vad mycket sjuka och elände det är nu!

andreas sa...

som jag skrev igår jonna våga vila du fixar det ändå krya på dig kramar