tisdag 9 februari 2010

Irriterande saker i tillvaron

  • Folk som sitter och pillar sönder ljus! Dels går veken ej att tända då en del personer tenderar att sitta och dra av den. Dels blir det fina ljuset fult och buckligt om man sitter och klämmer och förstör kanter och stearin.

Vad irriterar dig i vardagen? Folk som pratar för högt om sitt privatliv, hårstrån i offentliga duschar, gammal mat kvarlämnad i kylskåpet?

11 kommentarer:

Elina sa...

Malin och jag konstaterade idag att jag är en väldigt lättirriterad person, så listan kan göras lång... På Friskis irriterar jag mig på sådana som pratar högt och skrattar under avkopplingen/stretchingen (fast att jag vet att jag kanske skulle göra likadant om jag var där med någon). Speciellt irriterande blir det när ledaren säger till att "det här är mångas enda lugna stund på dagen så det är bra om alla är tysta", men de fortsätter babbla. En annan irriterande sak är när folk inte fattar att handdukarna som ligger på bröden vid en buffé är till för att man INTE ska kladda på bröden med sina flottiga händer.

Elina sa...

osv osv osv osv osv

Jessica sa...

Jag blir irriterad på människor som pratar om magsjuka i kön på mataffärer. Jag vill inte höra om era spyor när jag precis har handlat god mat.

Sofie RW sa...

Allt kan väl vara irriterande om man är på det humöret. Matbordet har jag vissa krav på; blir otroligt irriterad om man sitter på en fin middag och folk inte väntar tills alla fått mat innan de hugger in. Då får de några hugg-iga blickar av mig.

emelie s sa...

oj frågan får mig att tänka till en smula :) folk, jag menar verkligen folk, som pratar vitt och brett om ALLT i sin telefon på tunnelbanan är definitivt ett irritationsmoment nästintill varje dag :) sen "folk" som håller fast dörrarna för att sedan pressa upp dom och tränga sig in i en redan överfull tunnelbanevagn... storstads problem.... när man själv slutat irritera sig och stressa upp sig över t.ex. kassaköer är det rätt skoj att stå och kika på hur andra reagerar :) ojoj stressade människor det finns....
va härligt att få åka upp till stugan över helgen! hoppas ni får det alldeles, ja alledels underbart :) hoppas solen är med er också! kram

andreas sa...

jag irriterar mig aldrig på någon jag tycker alla månniskor är fantastiska.kram

mbh sa...

har några kollegor som petar tänderna med tandpetare vid fikat o lunchen. det är i överkant :)

Sofia sa...

jag irriterar mig på otacksamma människor! vilket jag stöter på i stort sett varje dag nu för tiden.... och förkylningar

JW sa...

Det finns mycket grejjer som är störande. Det närmsta jag kan komma att tänka på är när jag var i skidspåret igår. Det kommer en kille som åker bra mycket fortare än jag, artig som man är flyttar jag mig ur spår så den här fjanten ska kunna komma förbi.
I det här läget är väl det minsta man kan förvänta sig ett "tack". Men det slutade med att jag halvt skrek varsågod utan att få någon som helst respons. Detta hände dessutom två ggr.

Det finns förövrigt många liknande situationer. Tex. när det gäller att hålla upp dörrar för folk, man kan iaf säga tack.

Michaela sa...

Tuggummin ska vara i munnen och plåster ska sitta på sår. Är de någon annanstans dör jag.

julia sa...

Jag irriterar mig på tjejer som låser in sig på toa på krogen/förfesten etc. enbart för att sminka/spegla sig och inte kan skynda sig trots att de vet att man står utanför och köar kissnödig!