tisdag 2 juni 2009

Mina små kycklingar!

Ibland känner jag en mycket fin känsla över mina vänner och lagkamrater, en slags stolthet tror jag. Jag gillar att vara sammankallande i träningskommittén för SRK Damer, att kunna säga till 28 personer på uppvärmning att de ska göra 15 upphopp och alla gör det! Att jag då och då av Honey, syster och andra blir kallad för diktator och Häxa är sådant man då kan leva med. Och ibland får man sådana här sms från lillasyster Hej träningscoach. Jag är bakis. Vill träna. Orkar inte. Hade tänkt springa men går nog inte. Styrka hemma kanske. Meningslöst? Gå till gym. Cykla. Suck. Puss! Mitt svar Gå till gymmet och cykla en h svettigt och bra. Eller kör hemma skriv ett program först t.ex ben bröst rygg biceps utfall triceps mage axlar. Puss puss. Elina svarar igen Cykla en h klarar jag inte av psykiska skäl. Och lite fysiskt pga sprithuvud. Gör lite hemma. (...) Tack.

1 kommentar:

Elina sa...

Hahaha! Jag sitter här och fnissar åt mina egna sms. Lite hoppades jag på att du skulle skriva tillbaka att det är farligt att träna bakis. Jag menar, du har ju oftast lättare att säga åt andra att ta en vilodag än att själv göra det.

Jag känner mig bara mer och mer bakis och har än så länge inte åstadkommit något i träningsväg. Får se hur det blir. Har träningsvärk sen igår i alla fall, så jag lever lite på det. PUSS!