lördag 4 april 2009

Elina, bara någon gång...

Jag och älskade syster har lite olika åsikter huruvida löpning är en bra semestersysselsättning. Elina tycker att vi absolut inte ska förpesta resan med löpning. Och ändå är hon en tjej som gillar träning, det går ju inte ihop! När jag och mamma var på Mallorca i maj sprang vi före frukost varje dag. För Elina är det en uppoffring om vi ska springa, för mig blir det en att låta bli. Slansie, blir du hemskt arg om jag slänger ner en sporttop i resväskan och kanske tar några små, små löpsteg på stranden? Medan du powerwalkar, vilar eller gör mig sällskap? Bara någon enstaka gång... det är lyx för mig, och glädje! Och med tanke på duellen i maj är det viktigt jag inte tappar stinget nu.

4 kommentarer:

andreas sa...

spring spring säger jag bara kram

Anonym sa...

ja att springa ÄR härligt! Det var för mysigt att gå upp kl sju på Mallis och springa före vår härliga balkongfrukost VARJE morgon! Häng på Elina! Kram mor.

Elina sa...

mutter och morr. vet ej vad jag ska säga.

spring du då, så sitter jag på balkongen och dricker en öl.

Jessica sa...

När jag är på semester då går jag gärna men samtidigt latar jag mig mer än va jag gör hemma.. hehe. Borde kanske hänga på dig på en löprunda, skulle nog avvika efter några meter. Jag är SÅ otränad. Och du skulle få dig ett gott skratt. :) När åker ni? Kram kram.