söndag 1 juli 2012

Ett halvår

Nu har ett halvår av 2012 gått! Ett halvår sedan nyårsafton, som spenderades i Kinnvallsjösätra som sig bör.

2012 har börjat väldigt spännande! Det har varit fullt av upplevelser, äventyr och nya erfarenheter. Under ett halvår av 2012 har jag gjort fler saker jag aldrig gjort förut, än på flera år tidigare... 
 Jag har åkt Vasaloppet för första gången!
 Jag arrangerade ett marathon för 80 deltagare! Limsjön marathon!
Och jag kände att det var dags att gå vidare i yrkeslivet, tackade för mig och vandrade vidare den 1 juni. Knappt tre veckors semester spenderades i Kinnvallsjösätra, hemma, Uppsala och Motala.
 Jag började cykla landsväg! Efter att ha bestämt mig för att inte ställa upp i Vätternrundan pga. bristfällig cykelträning, stod jag ändå på startlinjen fredag kväll 21:40 den 15 juni... Och gick i mål drygt 13 timmar senare, helvetet tur och retur som min storasyster uttryckte det.
Och sen började jag mitt nya arbete som statligt anställd på en myndighet vars namn börjar med A och slutar med n! Jag har två minuter till jobbet, och nu har nog de flesta räknat ut vart jag arbetar numer!

Fler spännande saker väntar, bara kommande vecka väntar två tävlingar varav en är i simning... Och så önskar jag mig en fin, solig höst och framför allt annat kärlek och hälsa till mina närmsta och mig själv. En klyscha, men det är ju det enda som spelar någon roll när allt kommer kring!5 kommentarer:

Löpning & Livet sa...

Inget dåligt halvår det där! Hoppas andra delen blir minst lika bra!

slans sa...

Ja, du samlar verkligen på nya upplevelser :) Ett bra halvår, trots förkylningar och så..

Malin sa...

vad mycket som har hänt! för dig. för oss. pust! och det lär fortsätta snurra för oss alla :)

andreas sa...

på torsdag smäller det så kul det kommer bli :)kramar

Anonym sa...

Vilket händelserikt halvår och vad mycket du fått vara med om!