måndag 30 juli 2012

Gymråtta i källaren

Även om vi jobbar nästan hela sommaren vill jag försöka fånga sommaren ändå... Det kan man göra med enkla sätt! Ta kaffetermos med sig och åka upp till Åsledstoppen en söndagsförmiddag. Tända grillen en eftermiddag. Eller som idag, åka ut till Leksboda, bli bjuden på sallad och ta ett svalkande dopp i Opplimmen tillsammans med Elina.

Måndagkvällen avslutades sedan med ett besök på gymmet. På vägen dit såg jag löpare som sprang i den ljumma sommarkvällen... Själv kröp jag ner i vårt källargym som en gymråtta. Något positivt i eländet är att jag sista veckorna fått till 3-4 timmar styrketräning i veckan, med bra kvalitet. Och då kommer utvecklingen snabbt. Min kropp älskar styrketräning och jag har ganska lätt för att bygga explosiva muskler. Idag lyfte jag 40 kg 8 rep x 3 set i bänkpress. Målet är fortfarande att lyfta på 50 kg i början av september. Som sista övning ställde jag mig i stakmaskinen och drömde om vintern...

6 kommentarer:

Ingmarie sa...

Källargym ska man inte förakta! Det kommer att göra att du kutar förbi de där du såg i dag.
(Ben)styrkekram till dig. :-)

Elina sa...

Tack för att du kom igår! Hoppas du får till en god matlåda idag ;) Min lilla starka oxe!

elly sa...

det kommer snart! löpningen alltså. jag hoppas och håller alla tummar för att du ska bli frisk i benet/foten snart!

LinaTriathlet sa...

När du väl kan löpa igen kommer du flyga fram, så stark kommer du vara! Bra med styrketräning, du bygger upp!! Härligt jobbat!

Anonym sa...

Shit va´ stark du är! Jättetrist att du fortfarande inte kan springa förstås, men det måste ändå vara lite skönt att kunna använda kroppen på så många andra sätt. Muskler är snyggt dessutom!

andreas sa...

bara att kämpa på å som alla säger snart flyger du fram i löparspåren kramar