tisdag 17 juli 2012

På väg mot 50, och en gnutta ledigt

Jag har helt klart fått ett annat driv med styrketräningen! Idag var jag visserligen både trött och på dåligt humör när jag cyklade iväg till gymmet, men vem har sagt att det inte kan vara en bra grund för träning?

Nu längtade jag efter bänkpressen, att låta musklerna brinna. Jag har tappat en del i explosiv styrka men lyfte ändå enkelt 40 kg 3 x 6 rep. Innan sommaren är slut ska jag lyfta på 50 kg igen, så det så.

Igår njöt jag av ett marathon på cykelsadeln. Nu när jag tvingas till springvila, är jag så glad att ha en annan utomhusidrott att växla över till! Att det regnade i början gjorde ingenting, några droppar i jämförelse med Vätternrundan, vad är det... frisk luft fick jag, och frisk luft var det jag längtade efter.

Tre arbetsdagar kvar tills en veckas semester väntar! Min och sambons enda gemensamma på hela sommaren. Hans enda på hela sommaren förresten. Behöver jag säga att vi nästan längtar ihjäl oss tills vi sitter i bilen på söndag förmiddag (tack bästa Fia) på väg upp mot vårt andra hem?

6 kommentarer:

LinaTriathlet sa...

Fasen så stark du är i bänkpress! Grymt! Härligt med styrketräning, bra för kroppen!

Hoppas dagarna går fort nu till fredag så ni tillsammans får njuta av att ha semester! Härligt att ni ska till stugan, det låter underbart! :)

Håller tummarna att du är i springform då!!

Löpning & Livet sa...

Åh jag har också bara tre dagar kvar! Fem veckor ledigt, s skönt det ska bli. Men tyvärr inte så mycket tillsammans vi här heller :(

Malin sa...

tråkigt att du var på dåligt humör o att du inte kan springa men vad glad jag blir att höra att ni åker på söndag - det är ni så värda!

Erika sa...

Visst är det trist att bara ha en ynka vecka ihop! Och det är samma sak här, det är hans enda. Om inte annat sabbar det mina sovmorgnar lite :P

slans sa...

Härligt med en massa stryka! Känner hur min muckler sakta försvinner. Bröööl.

Och Vallen... Fy bubblan vad jag är avis! Känner att det skulle behövas en tripp någonstans för att få semesterkänsla...

Ingmarie sa...

Förstår att du längtar! Jag får streta på ett tag till. Ok benet inte blir bättre så kolla upp det. Men du är i alla fall klok nog att låta det vila. :-)