söndag 15 juli 2012

Kalaskvällar!

 Först, en magisk fredagskväll i Sunnanäng. Vi blev serverade tre rätters middag av våra vänner Emelie och Mathias. Tillsammans med ett kärt gäng gick timmarna fort, vi njöt av allt gott och solnedgången över Siljan, sjöng visor och avhandlade det ena ämnet efter det andra! På bilden glider Gustaf Wasa majestätiskt förbi...
 Och igår, en 25 års- och examensfest för min kära lillasyster! Iförd min nya, blommiga klänning och en fläta i håret kände jag mig som den partypingla jag var för några år sedan... Elina, Per och föräldrarna hade ställt till med stort kalas i Leksboda och vi satt ute, i ett stort tält, tills natten var mörk och timmen sen! Middagen var försvinnande god och tre sorters jordgubbstårta avsmakades som sig bör på sommarkalas!
 Snyggingarna Mats och Malin!
 Både stora och små hade en härlig kväll och det klättrades i träd, kastade bil, spelade boll och grillades korv...

Tack alla som bidragit till sommarens mesta och bästa kalashelg! Inte en enda bild fick jag på födelsedagsbarnet från kalaset igår (frånsett några tuggbilder) men såhär vacker var hon i fredags. Jag tänker att inom kort hittar ni bilder på hennes egen blogg. 

4 kommentarer:

Elina sa...

Det har sannerligen varit en kalasig, god och härlig helg! TACK!

elly sa...

jag saknar en bild på dig i den blommiga klänningen!

Ingmarie sa...

Jag vet jag sagt det innan men det är magi i dina bilder och dina berättelser. Tack för att du delar med dig. :-) Kram

Cykling min passion sa...

Vilka fina härliga bilder! Saknar också en bild på dig vackra du!!

Och tusen tack för ditt fina och stöttande support och grattishälsningar! Jag blir så himla glad, och det ger så mycket pepp och energi! Hade med mig varje ord på tävlingen och det gav mig energi till tusen! :) TACK!!!