söndag 29 juli 2012

CykelbrudEftersom jag fortfarande inte kan springa så blir det cykling istället! Idag var det riktigt varmt och soligt, jag cyklade runt Alvik, Almo och Siljansnäs. Alla sommarens dofter slog emot mig, blommande ängar, hö, söta vindar från Siljan...

Jag avslutade med att cykla runt Leksboda där min duktiga lillasyster tog cykelbilder på mig. Och det är kul att cykla, det tycker jag syns på bilderna också! Men trots det känns det riktigt tungt att sommardagarna rinner iväg utan att jag kan göra den löpträning jag tänkt.

Nu är semesterveckan slut, den innehöll 60 års kalas, fäbodvistelse, bad i Opplimmen, besök till Wij trädgårdar i Ockelbo (bilder här och här), styrketräning, cykling, pizzabakande, fika, utflykter, grillning och mycket annat... Om finvädret fortsätter tror jag att det blir en hel del somriga aktiviteter även kommande vecka!

5 kommentarer:

Träningsglädje sa...

ja du ser härligt glad ut! snyggt med lila (för visst är det lila?)

LinaTriathlet sa...

Härligt med sol! Här har regnet dragit över igen och verkar bli regn i början av veckan också.

SNYGG cykelbrud du är!!

Jag håller tummarna att du blir kry så att du snart kan löpträna igen. Tills dess får du suga in massvis med cykelenergi och vara i den bubblan :)

Tror att det ska gå att följa live och även via sms. Jag vet att förra året hade min familj mig på sms i alla fall! :) Det pirrar redan i magen, fjärilarna vill inte vara stilla nu :)

Anonym sa...

Vilken tuff cykelbrud! Se det som ett bra komplement till löpträningen att du kan cykla, tycker man kan få till riktigt grymma intervaller och pass på cykeln som man sen även har nytta av då man springer.. Hoppas du blir i löpskick fort!

Andréa sa...

Snygg är du och roligt ser det ut att vara! En cykel står på önskelistan. Kanske att den flyttas upp några snäpp i prio tom :)

Elina sa...

Snygging! Ser så proffsigt ut med all den där utrustningen :)