fredag 3 september 2010

Ingen vanlig fredag

Ingen fredagssimning - förkyld och sparar krafterna till när de behövs bättre.
Ingen fredagsöl - jag dricker inte öl dagarna före tävling.
Ingen fredagsmat - jag är själv hemma och orkar inte anstränga mig. Tjockbulla med ost och ett glas lättmjölk till...
Inget sällskap i soffan - han är på EM-kval på Råsunda.
*
I morgon bitti åker jag till Uppsala och på söndag morgon vidare till Stockholm. Mitt roligaste fredagsnöje just nu är att försöka packa allt i en liten, liten ryggsäck.
Bildkälla.
Jo jag ska springa Tjejmilen på söndag... Av någon anledning har jag fått det väldigt fina startnumret 777 vilket gör mig kvalificerad till att starta i grupp 1. Om loppet försöker jag tänka att det ska bara vara kul, att ha roligt och starta i Sveriges största lopp.
*
Jag har ingen aning om formen, innan förkylningen kändes löppassen riktigt bra. Men jag vet att jag inte är lika tempostark som för ett par år sedan. 2008 sprang jag Tjejmilen på 49 min, efter att ha börjat löpträna någorlunda kontinuerligt 2 månader tidigare, och senare samma år Vintervarvet 14 km på 1.08. 2009 sprang jag 7 km på 30.09. Efter det ändrade jag fokus mot mer styrketräning, skidåkning och långdistanslöpning.
*
Idag har jag faktiskt inte en aning om vad jag kan springa en mil på. Det blir spännande att se, först och främst önskar jag mig total friskhet så att jag kan göra det jag kan!

6 kommentarer:

Sofie RW sa...

Men kanske fredagen kan bli bra ändå trots att det saknas ett och annat. Och hojta till om du har en stund över i Stockholm - skulle jättegärna träffa dig igen!

Emelie sa...

Lycka till!! Det där fixar du galant :)

Elina sa...

Nu är du på väg hit! Tjobidoooo! Vi kommer springa röven av alla andra imorgon ;)

Andrej sa...

Låt mig komma med en gissning:
47:13

andreas sa...

lycka till kramar

Malin sa...

det blir spännande att höra utvärderingen :)