tisdag 7 september 2010

Back in business

Vardagen har rivstartat denna vecka! Visserligen känner jag mig ömsom speedad, ömsom urlakad men samtidigt gillar jag det. Nya kunskaper, utmaningar, händelseutvecklingar, möten... även om man en dag när man kastats från det ena till det andra ibland önskar en kopp kokkaffe, sittande på en sten vid Dammtjärn.
*
Sådana dagar är träning och framför allt löpning eller skidåkning det bästa sättet att befria sig från karusellen. Sådana dagar är det förjäkligt att fortfarande inte vara helt frisk och få träningsförbud av sambon, syskonen och Michaela.
*
Michaela och Magnus som igår bjöd på en underbar måndagsmiddag, ljuvligt len potatis- och purjolökssoppa, nybakt limpa och till efterrätt ugnsbakade äpplen med en hemgjord vaniljsås till... Vilka vänner! Dammtjärn, oktober 2008. Om ett par veckor åker jag och JW dit på ett litet höstlov, längtar!

4 kommentarer:

Sofie RW sa...

När det kommer nya rutiner, nya saker att tänka på känns träningen ofta som en fast punkt - det enda man kan ha kontroll över, så jag förstår att du längtar till att komma igång med den igen. Men vila gör gott; speciellt om man inte är riktigt 100.

Och vilken härlig bild. Hösten är vacker.

Slaaaans sa...

Vila dig i form till en höst full av träningsutmaningar!

andreas sa...

ja vila lite nu kramar

Malin sa...

ska ni det? era lyllosar!