måndag 19 januari 2009

Älska måndagar!

Idag har jag haft en helt, helt underbar måndag från den sekunden jag vaknade. Jag vaknade och log, vilket är en av de mest underbara känslorna som finns i hela världen. På jobbet hade vi handledning hela dagen, vilket innebär mycket reflektion och påfyllnad, och påminnelser om varför jag gör det jag gör, att jag faktiskt på något stört sätt gillar att jobba med det jag jobbar med.

Och sen en kväll av underbar träning. Började med att cykla 35 min i gymmet tills svetten rann. I like. Sedan powerbar i 70 minuter. Jag älskar verkligen den träningen. I 1,5 år har jag på måndagskvällarna gått på det passet, och jag tycker det är nästan lika kul varje gång. Jag kan programmet utantill, det är enkel uppvärmning, det är benböj (räknade till 60 st idag med olika intervaller), bröst (armhävningar, bänkpress, hantelpress), rygg (rygglyft, rodd mm), biceps, triceps, mage, utfall med stång på bräda, axlar, mage igen. Efteråt är jag darrig och glad. Det är även så kul att man kan se att man utvecklas, på styrketräningen blir det ju mest tydligt genom att man kan ta tyngre vikter och får mer muskelstyrka. Efteråt gick jag fram till Sara och sa till henne hur jäkla kul jag tycker det är... hon blev glad. Jag tror att 2009 is glad och snäll the shit!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Du är så duktig så, synd bara att jag kommer vinna i "plankan" tjuvtränade idag på gymmet:)

Anonym sa...

hade ett riktigt kul pulsmedelpass idag! är riktigt härlig ledare som log hela passet och bara lyste energi :) man blir verkligen peppad av sånt! och svettig blev jag!

Anonym sa...

ja glad och snäll is the shit,shit vad ung jag kände mig när jag skrev så vad glad jag blir hahaha