fredag 21 juni 2013

Märklig midsommar

Det här måste vara mitt livs märkligaste midsommarafton! Jag vaknade inte förrän efter 10.00, bara det konstigt. En inte alltför angenäm morgon då mitt ena öra var helt bortdomnat! Jag hörde absolut ingenting på vänster öra och hade en obehagligt tryck i örat. Antagligen var det gårdagens premiärbadande i kombination med öronproppar som resulterat i detta... Min JW har tandvärk och pencillin, så som två riktiga sjuklingar begav vi oss till Leksboda.

Där sken solen och vi tillbringade några intensiva timmar vid majstångsresningen. Vi styrde kosan mot midsommar-Sveriges "mecka", Noret. Jag fick träffa en Dubaiboende Stina och vi fick både kramas och prata graviditet i Sverige vs. Dubai.

Jag blev paff över folkmängden i centrum. Kyrkbåtarna väckte stor uppmärksamhet, som gammal tävlings(kyrkbåts)roddare kunde jag konstatera att de rodde bedrövligt, inte ett årtag i takt.

Vid majstångsresningen öppnade sig himlen och där satt vi under paraplyer med vattnet rinnande längs benen. Jag gick hem och aggressivsköljde mitt öra istället. Nu sitter jag själv i lägenheten med te, popcorn och choklad och längtar till oktober. En rätt konstig midsommar...

6 kommentarer:

Caroline - Klara,färdiga,Spring! sa...

Ser mysigt ut ändå. Det är något visst med midsommar.
Skönt att du också har semester nu, jag hoppas att ni får en riktigt bra och härlig sådan:)

Jag har nog fortfarande inte förstått att det är lediga dagar som gäller nu, men det kommer nog på måndag:)

Ingmarie sa...

Ja det var en märklig midsommar men du kommer nog minnas den. :-)
Och hoppas örat blir bra fort!

Snorkkis sa...

Läskigt med örat - hoppas det är bättre nu. Och att du fått vila ikapp nu under dessa dagar.

Här har också varit lite annorlunda midsommar. Vi brukar alltid fira ute i finska skärgården tillsammans med svärföräldrarna men i år är jag inte så bra lämpad för att flyga så vi stannade här. Skönt att få vara hemma i eget hem trots att det hör till med skärgården.

elina sa...

konstig, men kanske rätt okej ändå? nästa midsommar blir kottens första!

andreas sa...

men fy sjutton du skulle varit kvar kramar

LinaTriathlet sa...

Ja Lite märklig dag, hoppas örat blivit bättre!