torsdag 21 juni 2012

Magiska kvällar


Igår eftermiddag flydde vi midsommarhetsen i Leksand och for ut till mina föräldrars stuga. Denna stuga ligger magiskt bredvid Siljan i total avskildhet. De sista bilderna är tagna klockan 23:00 på kvällen - det är ljust nästan hela natten nu.

Och därför ska jag och min storebror snart ut på ett riktigt äventyr, en upplevelse! Vi ska springa upp på Åsledsberget, en lång och brant tur men jag tror utsikten som väntar där uppe, sent i kväll med utsikt över Siljan och bygden, blir magisk.

7 kommentarer:

Jonna sa...

Bilderna på stugan är för övrigt bastun och inte boninghuset om ngn undrade.

TRÄNINGSLYCKAN sa...

Blir ett underbart äventyr! Det är en magisk årstid just nu, gäller att ta tillvara på varje sekund! :)

Ingmarie sa...

Gudavackert. Som en saga! Lyllos dig!

Cykling min passion sa...

Åh vad ljuvligt! Så underbart med de magiska kvällarna. Jag är precis hemkommen från klipporna...haft havet som utsikt och det är helt förtrollande nu! Önskar dig fina Jonna en fin midsommar! Kram och tack för din kommentar!

Andréa sa...

Glad midsommar fina du!

andreas sa...

det var värt varenda svettdroppe :) kramar

Annika sa...

Åh det är verkligen helt magiskt att titta in här och få vara med på ett hörn av allt det fina du har upplevt! Vilken sommar! Så vackert! :) Jag blir liksom lite rörd över att det finns fler som uppskattar just det här, lugnet, ljuset, vattnet och stugorna... :) Glad midsommar i efterskott och sommarkram till dig din äventyrare!