fredag 29 juni 2012

En vecka

En arbetsvecka gjord på nya jobbet. Det tar på krafterna att vara ny på en arbetsplats, ny i ett yrke! Jag har känt mig som överkörd av en traktor varenda kväll. Ändå har det varit en skaplig träningsvecka så långt och jag har hunnit med att träffa flera vänner.

Och nu... fredagarnas fredag! Få känslor är så sköna som den känsla man får efter en lång arbetsvecka! Och framför mig ligger två lediga dagar som ska fyllas med en hel del löpning och cykling!

3 kommentarer:

Frida sa...

Vad har du för nytt jobb Jonna? Kul med förändringar! Men jag minns känslan när man är ny sådär, allt snurrar och man ska vara så på alerten hela tiden, det tar verkligen på krafterna. Hoppas du ska trivas! Kram

Ingmarie sa...

Förstår dig precis! Är tvärslut i skallen efter min vecka. Mina två sista jobbdagar har dessutom inneburit 10 timmars pass utan rast och bara 4 timmars sömn mellan. Nu ska det sovas!

Cykling min passion sa...

Skönt med vila och återhämtning för huvudet! förstår att du bombaderats med massa nya intryck vilket gör att man blir helt slut! Ha nu en riktigt skön helg! :)