måndag 14 maj 2012

Den här veckan alltså...

5 dagar kvar! Nu börjar nedräkningen på riktigt!

Varje kväll denna vecka har jag Limsjön Marathon-aktiviteter! Det är mycket som ska ordnas. Jag ska även jobba och träna givetvis. Det är tur att jag är ledig torsdag och fredag för allt som ska ordnas. Tur är det inte heller, det har jag sett till att vara. Nu finns PM för Limsjön marathon på bloggen, missa inte att läsa det!

Sommaren gör sig ingen brådska i år... bilden här är tagen för ett år sedan! Det är inte lika grönt ute nu. Häggen har inte slagit ut, men jag tror att den gör det lagom till helgen. Just nu ser väderprognosen för lördag riktigt bra ut, men jag törs inte lita på det riktigt ännu.

I kväll ska jag ut och springa banan. Ryktet säger att det är riktigt blött. Jag vet att kommunen kommer att arbeta med stigen denna veckan och bl.a lägga ut grus där det är som mest lerigt. Ändå, ta med torra strumpor om du ska springa på lördag! Det blir som en extra utmaning att springa på lördag, mera grisigt, mera lera, hårdare, tuffare!

8 kommentarer:

Ulrika sa...

Ditt fina lopp låter jättekul och du verkar ha talang för arrangera! Fått kommunen att lägga ut grus till och med.

mbh sa...

såg ditt fina inlägg om orsa först nu eftersom jag inte varit in på internet i helgen! underbart! ska visa odin sen. nu sover han för att orka med cirkusen ikväll. 35 deltagare!? va kul! ser fram emot lördagen :)

Elina sa...

Här är det faktiskt sådär grönt nu och häggen luktar fantastiskt! Hoppas det blir så på lördag :) Men lite skit har ingen dött av! Känns lite tufft att klafsa omkring :)

Annika sa...

Bilden är helt underbar! Håller tummarna att veckan och planeringen går bra och sen på lördag så kommer det så klart att bli en toppendag oavsett väder :)

Svar på kommentar: Det är så himla roligt att du säger det :) Det är faktiskt alltid någon som alltid påpekar det när jag och Erika hänger tillsammans och även i söndags på Konstmuseumet så avbröt väktaren oss och ville bara fråga om vi inte var systrar :) Och vi själva tycker inte alls det, hihi.

Ingmarie sa...

Oavsett underlag kommer det att bli ett kalaslopp! Men visst är det ofattbart att det är mitten av maj! Jag tror dock det blir en superdupersommar. :-)

Snorkkis sa...

Ja du har verkligen en lopp-arrangerar kunskap som är otrolig. Verkar ha stenkoll på allt. Det ser väldigt vackert ut där trots att det ännu inte hunnit bli fullt så grönt.

andreas sa...

kommer bli kanon på lördag med hägg å solsken kramar

Uppochhoppa sa...

Heja dig! Så himla roligt, o bra att du fått med kommunen på att fixa banan ( eler det kanske de skulle göra ändå?)