onsdag 3 november 2010

Kvalitetstid är inget begrepp jag egentligen gillar, men mina onsdagar är fulla av saker jag tycker om att göra! Frukost på Gårdscaféet med min man, mysig förmiddag med Malin och Odin, mera kaffe och smörgåsar, sedan till gymmet. Det blir mycket tid på gymmet nu. Det har regnat ihärdigt hela dan och det var inte så lockande att sticka ut! Ett varmt sommarregn, ett ljumt höstregn, men ett kallt, grått novemberregn...

Jag sprang långa intervaller, 3 x 1000 meter och 1 x 1100 meter, med joggande vila och 2+3 km upp- resp. nedjogg. Totalt 11 km löpning, 59 min, med snittempo 5.22 min/km. Intervallerna låg mellan 4.55 min/km-4.15 min/km. Det var så jobbigt! Svetten rann och jag såg ut som en kokt kräfta när det hela kvar klart. Men det är kul att varva mellanmjölkspassen med utmaningar ibland, så det blir någon utveckling någon gång. Jag hoppas att jag och löpbandet fortsätter vara kompisar hela vintern.
Gymmet sent igår kväll, inte lika svettigt med styrketräning.
Därefter fick jag glädjen att hämta min gudson på dagis! Det var så himla fint. Vi lekte och åt fruktsallad med Malin och Odin tills hans mamma kom och hämtade honom. Ja, en bra dag! Jag tror det räcker så.

5 kommentarer:

Elina sa...

Lät som en alldeles underbar dag! Inte för att jag tycker att det låter kul med löpbandslöpning men...

Vilken spännisbild! Använde du självutlösaren i gymmet?

andreas sa...

hellre springa i kallt regn än löpband det är då min mening :) kramar

Andrej sa...

Uff, vilket fight-face. Du skulle passa i vilken actionfilm som helst!

Michaela sa...

Grymt snygga armar! Tack för att du hämtade Nils. Han pratade om dig hela vägen hem!

mbh sa...

Du har hunnit med mycket idag. jättemysigt att få ses lite mer rejält än bara hej-hej då :) Puss