onsdag 9 oktober 2013

Dagen vi väntat på


Så kom den till slut, dagen med stort D. Kottens beräknande födelsedag. Till skillnad från sin mamma verkar Kotten inte så noga med att komma i tid...

Det är många tankar som snurrar, igår kväll kändes det väldigt overkligt. Det var som inför julafton när jag var barn, upphöjt till tusen. Förväntansfullheten, längtan. Blandat med skräckkänslan, som att stå inför en skärseld av ovisshet och smärta. Ett okänt landskap som jag ska fram igenom, som närmar sig, som det inte finns någon återvändo inför. Jag måste dit, och igenom.

Nu har jag gått alla graviditetens 280 dagar. Det känns både som ett ögonblick och en evighet på samma gång. Det var vinter när vi fick reda på det, sen har vi gått igenom både vår, sommar och nu höst... en graviditet är lång! Och nu är det dags för Kotten att komma ut. I kväll känner jag mig stark och peppad! Kanske för att jag simmade igår och cyklade 8 km i kväll.

Jag säger som Andréa, Instagram uppdateras oftare än bloggen för de som är nyfikna. Jag har en låst profil men godkänner de bloggläsare och bekanta jag känner igen.

Det är nästan för spännande just nu...

12 kommentarer:

andreas sa...

ja det är olidligt spännande nu lycka till om ni åker inatt kramar

Anonym sa...

Ååå det känns så overkligt att det ligger en bebis där inne när jag tittar på magbilden,galet häftigt är det iaf!Spännande så att jag spricker!kram Marre

Elina sa...

Oliiiiiiiidligt var ordet! Även om det inte blir i natt, så är det ändå snart. JÄTTESNART om man ser till hela graviditeten...

<3

Elina sa...

Oliiiiiiiidligt var ordet! Även om det inte blir i natt, så är det ändå snart. JÄTTESNART om man ser till hela graviditeten...

<3

Elina sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Sara hansson sa...

Lycka till jonna (och jonatan!)!
Kram från Sara H

Löpning & Livet sa...

Glömde berömma de fina tightsen på Instagram. Jättesnygga!

Oavsett vilken dag kotten vill komma så är det riktigt nära nu! Lycka till om vi inte hinner "höras" innan!

Ingmarie sa...

Olidligt spännande och än är inte dagen slut! :-)

Helena sa...

Hihi, ja jag känner dig inte alls, utan är bara en sån där "läser-bloggen-tyst-i-bakgrunden"-person, men jag är sjukt nyfiken på kotten! När kommer hen? Vem är det?
Stort lycka till när det nu blir dags!
Och grattis i förskott till det absolut finaste man kan få! :-)

Helena Nimbratt sa...

Wow!! Vad spännande! Du kanske redan har blivit mamma nu eller så dröjer det ett tag till. Härligt att du känner dig stark. Varmt lycka till!

Ida och Ninni sa...

Det är så häftigt och du är så vacker! <3 // Ninni

Ida sa...

Gud vad spännade att vänta på den lilla bebisen! Kanske svårt att förstå men jag skulle verkligen byta plats med dig, vill så gärna ha barn!

Starkt att kunna träna så nära inpå graviditeten, det måste vara en härlig känsla :)