lördag 19 oktober 2013

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10...

Jag var mentalt förberedd på att "gå över tiden". Det är jag nu glad för, då jag åtminstone inte trodde att jag skulle få barn före eller på utsatt datum.

Men jag hade nog aldrig kunnat föreställa mig att gå över 10 dagar. Hur det skulle kännas och vara. Det är en situation som är svår att förklara... Den här väntan liknar ingenting annat. Men vi blir så enormt peppade och stärkta av alla vänner och familj.

Första dagarna var jag fortfarande pigg, +1 dag styrketränade jag, +4 dagar cyklade jag 12 km. Men från i tisdags kväll, +6, när (för)värkarna började, så känner jag mig inte så pigg längre. Jag sover nattetid med 90-120 minuters intervaller och vaknar av värkar och ont i kroppen. Men mest är det utmattande mentalt.

Jag vet inte om jag kommer blogga något mer nu innan förlossningen, det finns inte så mycket att skriva om heller då dagarna ser ganska likadana ut. Igår fyllde jag år och idag har jag varit ute på en del trevligheter visserligen.

Håll tummarna! Och häng med på Instagram där det går snabbare att få fram ett inlägg... där får ni bland annat se småfågelmataren som jag fick av JW i present. Jag är helt orimligt till mig över denna, att sitta och se fåglarna komma flytgande och hämta frö. Idag började jag nästan gråta när det kom en domherre...
Bilden lånad här... 

9 kommentarer:

Ingmarie sa...

Egentligen kanske det är lite av "ondo" att ha en datum så där? kanske veckonummer hade varit bättre? men som sagt var, knyttet kommer!

Ingmarie sa...

Jag tippar på inom ett dygn. :-)

Elina sa...

En sak är ju i alla fall säker! All väntan leder fram till KOTTEN! När hen väl är här kommer det vara mödan värd <3

Snorkkis sa...

Mysigt med mat till fåglarna. De kommer ni att kunna sitta och se på under vintern, Kotten och du.

mbh sa...

Vad söt du är som nästan gråter över en domherre! Vänta tills du har fått barn - då kommer du gråta över en domherre ;-)

Ingmarie sa...

Fick jag rätt??? :-D

Andréa sa...

Kanske är Kotten på väg nu? <3

mammaspring sa...

Jag håller både tummar och tår!!!

bureborn sa...

Nu måste väl ändå Kotten vara på g? :-)