fredag 11 oktober 2013

Bra nyheter!

Dagen idag finns det mycket att glädjas åt! Fina Andréa har blivit tvåbarnsmamma! Igår föddes Sixtens lillasyskon. Åh, vad glad jag blev. Vi har följts åt i graviditeterna, beräknade med bara fyra ynka dagars mellanrum. Hon har varit både stöttande och inspirerande för mig under graviditeten, och som småbarnsförälder. Och om hon fick barn nu, borde det innebära att det snart är dags för mig också? Spännande!

Idag den 11 oktober lanserar vi även en rad nyheter för Limsjön marathon 2014! Nytt för 2014 är bland annat...

  • Vi är två arrangörer! Min vän Emelie kliver in som kompanjon, något som känns fantastiskt bra och som kommer utveckla hela arrangemanget.
  • Vi kommer att satsa 2014 års välgörenhetsprojekt på Cancerfondens "Rosa bandet"
  • Nytt datum - 24 maj! Detta innebär att loppet inte krockar med varken Göteborgsvarvet eller Stockholm marathon. Visserligen bara en vecka före SM, men några varv kan säkert Stockholmslöparna vara med på... 
  • Vi kommer korta ner varvvilan för att komprimera dagen och i högre grad uppmuntra att vi springer de officiella varven tillsammans istället för alternativa upplägg!
Läs allt på Limsjön marathon-bloggen, Facebook-sidan, hashtag #limsjonmarathon på Twitter och Instagram!

8 kommentarer:

andreas sa...

kommer bli så j vla kul jag anmäler mig kramar

Emelie sa...

Tjihoo, jag är laddad!

Karin sa...

Kul!!! Hoppas kunna vara med! Och lycka till med BF, som mun kompis sa innan sin förlossning) det är ju bara ca 10cm som barnet ska...

Ingmarie sa...

Jag har som sagt var skrivit in det i kalendern och hoppas fossingarna vill.

mammaspring.com sa...

Jäklar... ska lägga datumet bakom örat. Det kan komma för tätt inpå för mig - men fasiken vad kul det vore! Håller tummar och tår för att du ska må bra nu!! Så spännande!

Elina sa...

Men nästa gång är det din tur!!

Ska asladda för Limsjön Marathon!

Löpning & Livet sa...

Vad gullig du är!

Hoppas på att kunna delta i år. Beror lite på hur det nya livet med två barn blir :)

Lycka till nu om det snart är dags!

LinaTriathlet sa...

KUL vilka bra nyheter! Ska kolla i min kalender, kanske kan vara med nästa år, hoppas!

Familjen bor 30 mil från mig nu. När man ska ta sig till andra kusten går det så himla dåligt med tåg och tar lång tid att resa:( Nu var bror och familj i Göteborg, de är där några veckor per år, Ester är där och tränar på movin walk och utvecklas som tusan framåt, så roligt och se vad rätt träning kan ge! :) Så då passade jag på igår att åka och hälsa på dem!

Håller tummarna nu att kotten vill komma ut!