torsdag 16 maj 2013

Tankar som snurrar

Att det är många tankar som snurrar är en underdrift! Flera morgnar har jag vaknat av samma dröm. Jag kommer till Norsbro klockan 7.45 på lördag morgon morgon. Jag har försovit mig, och glömt allt. Startlistor,  nummerlappar, bandet som ska klippas av kommunalrådet... allt är ett kaos. Allt är bortglömt. Löparna strömmar in och det är inte en chans att bli klar med de sista förberedelserna tills klockan 08.00.

I morse vaknade jag vid 4.00. Min första tanke då var ska jag kolla nattens väderprognos innan jag somnar om? SMHI gör alltid en ny prognos vid 03.30 på morgonen.

Följande tider uppdateras prognosen: 03.00, 07.55, 11.20, 15.00, 18.00. Jo, man lär sig det utantill när man kollar flera gånger varje dag. YR.no uppdaterar något färre, men jag kan de tiderna också.

Jag är helt besatt.

Jag har till och med tänkt tanken, vad händer om jag blir överkörd? Förhoppningvis arrangeras loppet ändå, till min ära liksom. Men det är så mycket information som bara finns i mitt huvud? Skulle familjen fixa att ordna loppet med det de vet?

Som sagt, besatt...

Men det mesta ÄR faktiskt klart, prognosen ser ganska bra ut, och chansen att jag försover mig är minimal.

Och någonstans i det här längtar jag galet mycket. På lördag är det årets bästa dag! Limsjön marathon! Loppet jag arrangerar! Med över 100 deltagare. Jag är stolt som en tupp och det kommer bli hur bra som helst...

6 kommentarer:

andreas sa...

lugna dig nu det kommer bli kanon på lördag kramar

mbh sa...

Hihi lite komiskt med din besatthet ändå. Det kommer bli en kanondag (fast kanske inte för mig då)!

bureborn sa...

Haha! Uppdateringstidpunkter för väderprognoser...jo nog ä du lite besatt allt. :-)
Klart att kommer att bli hur bra som helst! Och ni kommer att få en fantastisk dag!

Elina B Hansen sa...

Det kommer bli SÅ bra!

LL sa...

Lycka till! Det kommer att gå jättebra!

Ingmarie sa...

Jag är 100% säker på att det varit en kanondag med exakt ALLA rätt! :-)