måndag 6 maj 2013

Stark inledning på veckan!

Idag trotsade jag sommarvärmen och solen, och gick in i Spegelsalen på Leksandshallen. Powerbar (body pump) på måndagskvällar, det var nästan där och då mitt träningsintresse tog fart på riktigt för en sådär sex-sju år sedan.

Nu kliver jag in salen med en putande mage. Det är skönt att det verkligen syns att jag är gravid. Alla styrkeövningar kan jag inte göra, ibland är magen i vägen, ibland känns det obehagligt. Då gör jag något annat istället. Det mesta går bra att göra och jag är fortfarande stark i både ben och armar.

Och nöjd, det är jag verkligen när jag cyklar hemåt. Det är så skönt att börja veckan med ett "kvalitetspass", då har jag i alla fall gjort ett styrketräningspass för hela kroppen den här veckan.
Och hemma mixade jag en smoothie på frysta jordgubbar och hallon, banan, apelsin, turkisk yoghurt och mjölk. Inte riktigt lika god som den på bilden med färska, svenska jordgubbar men snart så.... 

4 kommentarer:

bureborn sa...

Visst är det härligt att pricka av ett bra pass redan på måndagen! Själv gav jag järnet på intervallflex och mår som en prinsessa.

andreas sa...

härligt bra jobb kramar

LinaTriathlet sa...

Låter som en väldigt bra start på veckan! :)

Denna månaden blir det att gå bredvid för att lära och se hur de jobbar för att sedan i juni ha egna PT kunder, spännande och nervöst i magen!

Elina B Hansen sa...

Nu vill jag se någon bild på magen igen! Du kan skicka bara till mig.