onsdag 22 maj 2013

Löparsmått och gott

Oj vad det går! Dagarna går, magen växer, jag jobbar, styrketränar (i alla fall igår...) och håller på med efterarbete efter Limsjön Marathon. Jag har nu skapat en "page" på Facebook som du gärna får gå in och "gilla"! Där finns flera fotoalbum med massor av bilder från dagen.

Idag var det Tjejruset i Falun och min mamma slog till med att springa 5 km på 28 minuter. Jag är så stolt över henne! Jag önskar jag varit där men orkade inte åka iväg i kväll. Men litet löparaktiviteter har vi gjort - vi har investerat i ett par nya löpskor till JW. Han har pratat om att satsa på ett millopp längre fram, jag hejar på!

Förresten så sprang jag hela första varvet på Limsjön marathon, 7 km. Det är jag väldigt glad för då det inte fungerat så bra att springa på en månads tid. Det kändes lätt och starkt hela vägen. Kanske kan jag springa några veckor till? (Jag är halvvägsgravid nu, 20 fullgångna veckor i morgon.)

12 kommentarer:

andreas sa...

va blev det för dojor? kramar

LinaTriathlet sa...

Åh vad kul och se en helbild på dig, så himla fin du är!! :)

Jag har inte bokat in några löplopp, får se om jag får något spontant ryck i sommar, men är inte jättestort fan av tävlingar. Ironman är favvisen, men den dagen ser jag mer som ett galet, härligt äventyr än en tävling ;))

Unknown sa...

Halvvägs redan! Det går så fort!

Limsjönsidan känns som en succé :)

Anonym sa...

Skulle precis skriva det.Hjälp vad fort det går,20 veckor!!Du är väldans fin:)kram Marre

/Bella sa...

Så kul att se att du ser ut att må så bra och roligt att se "putet" :)

Ingmarie sa...

ja oj vad tiden går och oj vad fin du är!:-)

Caroline - Klara,färdiga,Spring! sa...

Kul med en bil på dig och magen, så fin du är!
Jättehärligt att du kunde springa i helgen och att det kändes så bra. Vi hoppas att vi får många veckor till med spring!

Anonym sa...

Så fin du är!
Och vilka härliga bilder från Limsjön! Man ser verkligen vilket fantastiskt lopp och vilken underbar upplevelse du - och alla dina funkisar - ger alla som är med. Vilken grej!

Malin sa...

Åh så härligt att kunna springa 7 km i vecka 20! Tror jag sprang sista passet v15 (o då fick jag växelvis promenera). Förresten är vi ungefär lika långt gångna :) På måndag blir det v21+0.

Jonna sa...

Härligt, grattis! Har du någon blogg? Hälsningar Jonna

Malin sa...

Japp, gå in o kika på www.healthandliving.blogg.se

Suzan sa...

Underbar bild!