lördag 27 oktober 2012

Sådärja...


De sista veckorna, och egentligen hela hösten, har varit ganska kämpig. JW har ofta haft 11-12 timmars dagar - åkt hemifrån före 5:50 och kommit hem sent. Jag har haft ett nytt jobb som varit intensivt att sätta sig in i. Sista veckan har varit extra allt, långa, tuffa dagar på jobbet och flytt hela kvällarna. Dessutom skadade JW sin axel förra helgen...

Nu ser vi ett ljus i tunneln, idag blev vi så gott som klara med flytten även om det är städning kvar. JW har bara några dagar kvar på sin långa praktikperiod. Nu kan det ju bara bli bättre! För att pausa i flytten smet jag ut på en löptur sent på eftermiddagen. Solen hade redan hunnit blekna, men jag njöt ändå av att springa fram över isiga, snöiga vägar. Det var som att springa genom både höst och vinter. Över 12 km skrapade jag ihop och efteråt kände jag mig så mycket piggare än innan!
Och nu sitter vi här med elden sprakande i vår öppna spis! I en lägenhet i centrala Leksand. Det känns rätt gott, måste jag säga. En känsla av att bo i hus, fast vi ändå är kvar på vår kära gata.

5 kommentarer:

Emelie sa...

Det är ni värda, fina ni! Hoppas ni får en bra söndag! Kram

Slans sa...

Skönt att ljuset närmar sig! Och alltså, öppen spis i lägenheten. SÅ UNDERBART! SÅ MYSIGT! Perfekt nu till vinter och jul. Vill också haaaaa!

Andréa sa...

Men åh vad mysigt!! Skönt att det börjar lugna ner sig. Det är inte kul när vardagen bara blir en transportsträcka till helgen. och helgen sedan också går i ett av måsten. Ta hand om dig!

LinaTriathlet sa...

Vad ni har kämpat! Skönt att ni är på väg mot lugnare tider nu!!

Lägenheten verkar supermysig! Underbart att kunna elda i öppen spis!

Om du har vägarna förbi väst måste du komma förbi på lunch och fika på deli :)! Det känns verkligen toppenbra! :)

Ingmarie sa...

ja nu vänder det! För er båda. :-)