söndag 14 oktober 2012

En bra helg

En bra träningshelg är till ända!
Fredag - 75 min styrketräning, bröst, triceps, mage
Lördag - 1.25 h löpning, 15.25 km
Söndag - 65 min styrketräning, rygg, axlar, ben

Mikael frågade mig om säsongen är slut och vad mina mål är just nu. Jag har inga inplanerade tävlingar just nu, förrän efter nyår när skidtävlingarna drar igång. Jag unnar mig att njuta i oktober - inte av träningsvila, att vila från träning är inte belöning, det är mer som ett straff... Att träna är belöning! Nä, men att njuta av att få träna ostrukturerat, det jag känner för, det jag vill.

Men med skidsäsongen i tankarna. Tanken är att det blir fokus på styrketräning och löpning. Styrketräningen ska vara både funktionell och maxad. Löpningen ska göra mig uthållig. Stavträning ska också läggas till. Kanske blir det något sim- och spinningpass någon gång. Kanske någon löptävling om det dyker upp något i närheten?

Dessutom suktar jag efter utmaningar. Jag har några idéer, en av dem är att november ska bli en sockerfri månad. Men jag har inte bestämt mig än. En annan är någon form av löputmaning, kanske att jag springa runt Limsjön varje dag i en vecka. Men sådana utmaningar är lite vanskliga, då jag inte är så bra grundtränad för löpning och vill inte dra på mig onödiga skador.

Så tänker jag just nu! Men just precis nu blir det födelsedagskalas för en 4-åring och därefter god middag med min man som jag inte sett på 10 dagar!

8 kommentarer:

LinaTriathlet sa...

Vilken grym helg! Du ser fantastisk ut! Brun snygg och stark!!!

TRÄNINGSLYCKAN sa...

Välkommen hem, och vilken bra helg du haft!! Ska bli roligt att följa med vad det blir för utmaningar framöver också.

Jag bor i Jakobstad som är en i huvudsakligen finlandssvensk kuststad och ligger i höjd med Umeå! Förr gick båten mellan Jakostad-Umeå, Jakobstad-Skellefteå och Jakobstad-Örnsköldsvik. Nu går båten mellan Vasa-Umeå istället (och Vasa ligger ca 90km söderut).. :)

andreas sa...

otroligt kramar

Ida och Ninni sa...

Grymt snygga armar! :) // Ninni

Ida och Ninni sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Ida och Ninni sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Elina sa...

Ja, då får vi se vad som väntar dig härnäst då :) Spännande! Sockerfri månad lät åtminstone bättre i november än i december.

mammaspring.com sa...

Alltså shit vilka armar du har! Blir spännande att följa din uppladdning inför skidsäsongen. Och det där med sockerfri månad låter inte alls längre som en omöjlighet i mina öron. Tidigare gjorde det det! Ha en skön dag