fredag 12 oktober 2012

Från +30 till +2 grader

Vi kom hem till den allra första snön! Så underbart! Kan det inte bara komma mera?

23:30 i natt åkte vi till flygplatsen i Antalaya, 05:00 lyfte planet... Det blev en väldigt lång, vaken natt. Skönt att landa på Romme i Borlänge och bara ha 40 minuter hem till sängen. Jag slockande hemma och vaknade 14:30... Hostade upp mig och begav mig till gymmet för 75 min styrketräning. För första gången brunast på gymmet!

Nu sitter jag hemma och njuter av det. Jag saknar dock mitt resesällskap redan, det känns tomt och ensam när vi en vecka i sträck umgåtts dygnet runt. Salta, ljumma havsbad, sovmorgnar, morgonjogg efter stranden, bokplöjande och semester kommer jag också att längta tillbaka till! Det långa inlägget med bilder får ni vänta på, jag är utan dator i helgen och försöker nu surfa på en gammal klenod från 1930-talet.

4 kommentarer:

andreas sa...

så skönt att ni är hemma i tryggheten igen :) kraaaammmar

LinaTriathlet sa...

Saknat dina inlägg här!! Det låter som du haft det riktigt härligt! :) ser fram emot att se bilderna! Ha en skön kväll! :)

Malin sa...

Ser fram emot det långa inlägget och att träffa dig imorgon. Puss

Elina sa...

Såg nu när vi åkte hem att det visst hette Antalya inte Antalaya :) Ja, även om det är skönt att vara hemma känns det himla snopet att det plötsligt är över, det där man längtat så länge efter...