söndag 16 februari 2014

Söndagshej

Han ser oskyldig ut men på nätterna.... 
En liten hälsning på söndagskvällen...

Vi har haft en fin helg med bl.a. fika med föräldragruppen i fredags (sju underbara bäbisar som låg på rad och blev fotograferade, en fantastisk syn) firande av Alla Hjärtans Dag och Knut Valentins namnsdag, och en riktigt loj lördag. Vår pojke har börjat äta varannan timme nätterna igenom vilket gör mig riktigt slut. Så i lördags ställde jag in det jag planerat, vilket jag har väldigt svårt för, och var mest bara hemma. Sambon sprang två mil i snöstormen och vi följde med honom och fikade på konditori efteråt. Många fantastiska prestationer i skidspåren på OS har jag njutit av.

Idag har jag och mamma åkt längdskidor. Det var svettigt i de regnvåta spåren... och jag är galet svag framför allt i bålen. Magmusklerna känns inte bara separerade, utan totalt bortblåsta. Stakåkningen går inget vidare, alltså! Nu har vi, eller JW snarare, lyckats få Knut att somna om en gång utan amning. Det känner vi oss nöjda med. Hur natten blir kan man aldrig veta...

4 kommentarer:

Elina sa...

Ja, om de bara visste vad de gör med oss :)

Bara att köra på med mammamage... Det är ju SÅ kul.

andreas sa...

det blir bättre snart kramar

Andréa sa...

Han är ju så fruktansvärt söt att han nästan kommer undan med nattätandet 😊. Nä, men usch jag förstår att du är sliten. Hoppas det vänder snart!

Ingmarie sa...

Klokt att ställa in även om det tog emot. Utan sömn är man inte så kaxig.KRAM