onsdag 12 februari 2014

Hänt i veckan

Vips, så hade det gått en sådär 10 dagar utan att jag uppdaterat min kära blogg. Dagarna går så hiskeligt fort, och ganska ofta umgås jag och Knut med andra, och då känns det inte så socialt att sätta sig ner vid datorn. Och när vi inte umgås med andra, går dagarna fort ändå och försvinner i en röra av kramar, lek, bus, skratt, leende, gråt, gnäll, amma, byta blöjor, vyssja, handling, matlagning, tvätta, städa...
 Limsjön marathons träningsgrupp för tjejer i Leksand har startat! I kväll springer vi andra passet ihop. Du som har Facebook, gå in och gilla "Limsjön marathon" så missar du ingenting därifrån. Och håll koll på Limsjön marathon-bloggen.

Jag har sprungit några gånger, bl.a. "snabbaste passet" hittills där benen ibland närmade sig 4.30-tempo. Fast snittet blev 5.30. Jag känner mig stark, men får dra i handbromsen hela tiden då jag får konstiga känningar här och var både av för snabbt och för mycket.
 Morgonmys i sängen. Vår älskade lilla skatt, underbara pojke med glitter i ögonen och stort leende. Du är snart 4 månader och fortfarande kan jag sitta och förundrat stryka ditt huvud, när du sover i min famn, och inte förstå att du är vår son.
Vi går mot vår och det känns! Dagarna är längre och ljusare. Och ibland finns det tulpaner på köksbordet, som nu när jag fått av mamma.

9 kommentarer:

andreas sa...

passa på att njut av livet :) kramar

Anonym sa...

Visst är det bra obegripligt ibland, att man kan "få" såna små underbara troll.
Och så roligt att ni är igång med träningsgruppen. Nog hade det varit bra trevligt att bo i Leksand ändå!

Ingmarie sa...

Han är så galet söt att jag fortsätter dö sötdöden varje gång du bjuder os spå en bild. :-)
Och vad roligt med gruppen. Och dina pigga ben!!!

Andréa sa...

Jag "hinner" inte heller blogga så mycket som jag vill/gjort men då är det ju skönt att en bloggar endast för sin egen skull och inte bryr sig så mycket om att ha snygga redigerade bilder tagna med systemkamera och sånt :)

Läser inte lika mycket bloggar som innan heller. Känns lite som att Instagram tar över mer och mer. På gott och ont för jag gillar ju att skriva och läsa!

Andréa sa...

Så fin han är föresten! ❤️

Snorkkis sa...

Så mycket kärlek. Och då kan nog bloggen få vila lite. Hoppas denna vecka är lika bra!

Elina sa...

Är glad att jag är en stor del av vad som händer för dig i veckan :) Och att jag och Elis får vara en stor del av Knuts första månader i livet. Det är stort!

LinaTriathlet sa...

Låter som härliga dagar! Bara Njut och va i stunden! :)

mammaspring sa...

Nämen så söt liten en!!! Stort grattis än en gång!