måndag 15 april 2013

Spridda tankarI helgen var det premiär på landsvägshojarna! Inte för min del dock... Jag vinkade iväg GW och JW som cyklade tur och retur till Rättvik med obligatoriskt fikastopp på Fricks. Själv lufsade jag ut på en liten lugn tur i löparskorna...

Tusen tack för alla fina gratulationer vi får! Det känns skönt att inte behöva hymla längre om varför jag varit så trött - och varför jag ställde in medverkan i alla skidtävlingar efter Intersportloppet. Jag har varit så gräsligt trött, när jag kommit hem från jobbet har jag knappt orkat lämna soffan... Tränat har jag gjort en del, men mindre än vanligt. Inte för att jag inte kunnat, utan för att jag helt enkelt inte haft orken. Första månaderna mådde jag illa, men aldrig så att jag spydde. Illamåendet är helt borta nu, men tröttheten verkar inte riktigt vilja lämna mig. Ofta har jag ont i huvudet, ibland hela dagar (som idag). Någon mer som haft mycket huvudvärk som gravid? Alla mina värden (järnvärde osv.) är jättebra, så det bör det inte vara.

När jag väl tar mig ut och springer är det skönt, men annorlunda. Att jag har en ökad blodmängd i kroppen gör mig flåsigare och mer andfådd snabbare. Jag har varit snäll mot mig själv och lagt in partier med gång. På gymmet har jag känt mig stark och opåverkad.

Jag hoppas verkligen att jag ska kunna hålla igång länge, med styrketräning och joggning. Jag har även stora förhoppningar om att kunna simma och cykla länge. Dock funderar jag på att byta pedaler på racern, då det känns läskigt att sitta fast med fötterna om olyckan skulle vara framme.

Men just nu hoppas jag på energi åter, så att jag orkar med någonting annat än jobba, tvätta, laga mat och sova...

I kväll dras förresten vinnarna i Påskutmaningen - har du inte meddelat mig att du genomfört dina minst 10 pass mellan 15/3-15/4 är det hög tid att göra det om du vill vara med och tävla om priserna!

4 kommentarer:

Snorkkis sa...

Kroppen är smart och säger till ganska tydligt vad den behöver - klokt att du lyssnar på den. Jag hade också huvudvärk ett tag, vet inte vad det berodde på men eventuellt att slemhinnorna var mer irriterade och därför täppte igen lite. Nu är det bättre. Men flåsig är jag minsann också - till och med när jag pratar mycket, hehe.

andreas sa...

åh måtte jag vinna haha kramar

Andréa sa...

Huvudvärk har jag sluppit. Men nästäppan jag haft den senaste veckan är inte kul! Hoppas verkligen den ger med sig snart. Och att du piggar på dig!

Elina B Hansen sa...

Glöm inte bort att kniiiiipa! :)