onsdag 24 april 2013

Glad för det lilla


Man... eller jag... får vara glad för det lilla. Huvudvärken är bättre idag och jag sprang en liten, med betoning på liten, sväng efter jobb och klippning. Efter det tog jag fram hantlarna och körde ett halvhjärtat styrkepass. Det är bara att konstatera att jag styrketränar bäst på gymmet. Jag ska försöka köra något spinningpass närmsta tiden, tror att det kan vara bra träning just nu. Att springa går sådär. Jag tycker att det molar och drar neråt ljumskar och mage när jag springer, vilket gör att jag får varva gång och jogg. Det är okej men gör även att det tar lång tid att ta sig runt på ett pass.

Samtidigt så vill jag ju träna ute i vår och sommar! Jag kommer att bli knäpp av att bara vara inomhus. Stavgång//jogg och cykling borde med lite tur fungera...

8 kommentarer:

Andréa sa...

Skönt med huvudvärken men tråkigt med löpningen. Fast eftersom det finns så mycket annat roligt att träna kanske det ändå hamnar på plus? :)

LinaTriathlet sa...

Skönt att huvudet är bättre! Håller tummarna att cykling och annan uteträning kommer kännas bra!

Ingmarie sa...

Avvakta löpningen och satsa på cykel ute.Rullskidor?
Eller så får du prova nya rundor så du slipper "jämföra tider" och istället varvar gång/jogg.
Och snart kan du kanske simma ute? :-)
KRAM

Elina B Hansen sa...

Du gör alldeles tillräckligt! Lyssna på kroppen. Du kommer inte tappa allt för det!

bureborn sa...

Gryn i magen och löpning är inte alltid den bästa kombinationen. För vissa tyks det funka hur bra som helst, för andra - nja. Hoppas du hittar en träningsform som ger dig den uteträningsboost du behöver!

Snorkkis sa...

Ja, det är bra att vara glad för det lilla. Jag kunde skylla all min seghet på snömodden... Rullskidor borde ju annars faktiskt vara väldigt skonsamt?

Malin Bodin Hansen sa...

Rullskidor tycker jag låter som en dålig idé då du inte visade någon större talang för det ;) Jag tycker du ska gå över till raska promenader istället :)

Jonna Fartfylld sa...

nä rullskidor kan jag glömma! har alldeles för dålig balans, de ggr jag prövat har jag kraschat.