fredag 26 april 2013

Både depp och pepp

Idag känner jag mig inte så fredagspeppig utan mer deppig. Det är för mycket krav och förväntningar på prestation, prestation, prestation. Jag blir inte alls särskilt upphetsad och triggad av detta, utan mest trött och inspirationslös. Det är ingen positiv kraft som väcks i mig, när krav klistras på mig utifrån. Jag har idéer om hur jag skulle vilja göra, men när allt blir för styrt in i minsta detalj tar det kål på lustkänslan.

Kanske är jag även mer stresskänslig än vanligt, jag vill inte och orkar inte stressa mig igenom hela veckorna.

Nu ser jag fram emot helgen. Jag hoppas få träffa alla de sex små syskonbarnen på något sätt kommande dagar.

Kolla förresten den häftiga bilden som min syster och hennes sambo tog förra helgen. Två björnar sprang förbi utanför deras hus i helgen! Där kan man snacka kraft!

7 kommentarer:

Snorkkis sa...

Hjälp vad skraj man skulle bli om man såg björnar utanför huset. När jag bodde hemma hos föräldrarna hade vi en vintereftermiddag två lodjur på gården - kändes som om man var i rena ödemarken. Alternativt på zoo.

Hoppas du får vila och koppla bort alla krav nu under helgen. Kram!

andreas sa...

ja ska vi försöka ses ihelgen kanske? kramar

Elina B Hansen sa...

Detta är ju din värsta stresstid varje år. Du borde försöka hitta någon strategi för att inte hamna där... Nästa år är du förvisso mammaledig :D

Anonym sa...

wow vad ball att få se björnar sådär, men lite läskigt också såklart! annars styrkekramar, hoppas deppen är borta borta borta nu!

Suzan sa...

så coolt! vart br dom?

Ingmarie sa...

Sötaste. Jag förstår dig men kom ihåg att de största prestationskraven har du nog på dig själv.
Let them go!
Var snäll mot dig själv. Och bebisen. :-)
Styrkekram

Malin Bodin Hansen sa...

känner igen det där. men du får tänka att det är meningen att du ska ha fokus någon annanstans än på jobbet nu. jag är säker på att din lägstanivå är tillräckligt hög! och när barnet/barnen är stora kommer du att bli chef och få styra själv, det är jag säker på :)