söndag 28 april 2013

Det är mycket med en helg





Det är inte mycket med en helg - det bara swischar till så är den förbi. Eller, det är ganska mycket med en helg när den är så bra som denna varit!

Vi har både träffat vänner och familj, jag övervann min motståndskänsla och tog mig till gymmet - nu värker armarna redan, vi har grillat, sett på film, städat både inne och ute, läst, ätit gott, sovit gott... Ja, ungefär allt det jag begär av en helg.

Och nu väntar en kortvecka - där vi är lediga 1.5 dag extra, halva tisdagen och hela onsdagen. Då känns det helt okej att det är måndag i morgon!

8 kommentarer:

Snorkkis sa...

Helgerna tjänar verkligen sitt syfte. Vad skulle man ta sig till utan dem. Och nu är det flera veckor som är lite halva. Bra jobbat med gymmandet också!

Caroline - Klara,färdiga,Spring! sa...

Åh, vilken härlig helg ni verkar ha haft. Och kul med gym också.
Jag har inte tränat på snart 2v nu pga förkylningen, blir tokig på detta:(

Vad kul med u-ljud på tisdag hoppas allt går bra. Vi fick bf 21 sep.
Ha en skön söndagskväll!

andreas sa...

swisch!!! och nu är det söndagkväll igen, inte konstigt att du inte hann träffa alla sex syskonbarn ;) kramar

LinaTriathlet sa...

Mysig helg! Ja helgerna bara svischar förbi, jag är lite glad att det är söndag, är hemma i Varberg och får träffa käraste sambon igen! Ett extra leende på läpparna ikväll :)

Unknown sa...

vilken sötnos ebba är. men för guds skull rätta till bilden i ramen!

Unknown sa...

En MYCKET bra helg! Och imorgon ses vi IGEN!

Anonym sa...

Jag instämmer,en mycket bra helg!Så kul att ses i lördags,tiden gick alldeles för fort:)Tur så ses vi vid Limsjön Marathon!Kram Marre

Anonym sa...

Helger har verkligen en tendens att rusa iväg. Det gäller att komma ihåg att stanna upp i bland och reflektera annars försvinner den härliga ledigheten innan man hinner blinka.