onsdag 5 december 2012

Prioriteringar

Allting handlar om prioriteringar. Eller? Ständigt gör vi prioriteringar! På arbetet, hemma, i relationer, med träningen,och när vi gör inköp! Det går ju som bekant inte att få allt, alltid.

Jag skulle behöva en ny vinterjacka. Enligt min sambo ser min nuvarande vinterjacka ut som något du stulit från en hemlös. Helst skulle jag vilja ha en riktig dunjacka i en knallig färg. En sådan kostar ett par tusen, minst.

Samtidigt är man inte direkt höginkomsttagare som statligt anställd handläggare. Och, jag vill också ha ett par nya pjäxor. Mina nuvarande är visserligen inte gamla, men känns mer som ett par nybörjarpjäxor om man inte åker så mycket skidor. Jag vet precis vilken sort jag vill ha. Och de kostar ett par tusen.
I kväll åkte jag fyra varv, totalt 20 km, i Källan. Just nu känner jag att ett par pjäxor står högst upp på listan... 

7 kommentarer:

andreas sa...

ja så är det väl jämt man vill ha å ha :) kramar

Elina sa...

Din nuvarande jacka är inte ens speciellt varm, så jag röstar på en ny jacka först och främst!

LinaTriathlet sa...

känner igen det där med prioriteringar. högst upp på min önskelista just nu är ett par nya hjul till min kära cervélo, får se hur jag känner när våren närmar sig och vad jag måste prioritera då. Idag mår jag mycket bättre men jag lyder ditt råd och tar en extra vilodag! :)

Ida och Ninni sa...

Känner igen mig! Jag har behövt nya täckbyxor i 6 år men tycker aldrig jag har råd att köpa nya så jag går med ett stort hål i en benet på dem.... Men det har funkat! // Ninni :)

Bella sa...

Dilemma! Men! Jag vill nämligen köpa nya (eller ett första par) skidor,då också pjäxor, men om du köper nya och vi har samma skostorlek skulle jag kunna bidra med en slant till dina nya genom att köpa dina gamla! =)

mbh sa...

haha visst är det kul med ärliga sambos? själv går jag ju i mats gamla vinterjacka som är ca 10 år gammal :/

Emelie sa...

Det är snart jul och du som varit så snäll får skriva en önskelista :)