söndag 16 december 2012

Passa på!

Jag är en motionär, men jag vill ändå fortsätta utvecklas. Jag vill i alla fall inte avvecklas. Ibland kan man faktiskt vara nöjd bara med att inte bli sämre... Är det någon som känner igen det? Jag är en sämre löpare idag än för ett par tre år sedan, men och andra sidan en bättre skidåkare. Helst skulle jag ju vilja att det ena inte utesluter det andra, jag vill utvecklas som löpare, och gymråtta, också! 

När man samtidigt arbetar heltid på ett stillasittande kontorsarbete kan det vara svårt att få till träning som man vill. Vid jul är det ofta kvällsaktiviteter dessutom... Därför gäller det att passa på! Passa på att träna när tillfälle ges! Skotta snö, träna med storasyster på vardagsrumsgolvet - med en 4-åring och en 2-åring hängande på ryggen, jaga Embla och brottas med Vincent, eller som idag, åka skidor med svärfar på förmiddagen och springa på kvällen.

Nu kan jag känna mig nöjd med helgens träning, även om det totalt sett blev mindre skidor än jag önskat. Jag har tagit de tillfällen som funnits. Jag har passat på. 
Det har snöat mycket i helgen och nu ska det bli kallare, så hoppet finns om riktigt fina spår framåt jul! Den här bilden är dock tagen vid startplatsen för Vätternrundan förra helgen. Ni som åkt Vättenrundan kanske känner igen huset även i vinterskrud?

5 kommentarer:

Elina sa...

Där skulle man bo!

Låter som en bra träningshelg ändå. Omväxlande träning :)

andreas sa...

train insane or remain the same kramar

Ingmarie sa...

Bra mening den där; . "Jag vill i alla fall inte avvecklas". Så jag tänker och jag vill inte "lägga av" för det är så fasligt jobbigt att börja om igen. ;-)
Och det blir INTE lättare med åren att starta upp på nytt.

mikael sa...

Ibland känns det som man står stilla i sin utveckling. Men jag håller med dig, utvecklas vill jag också hela tiden. Just nu springer jag för att klara mina tidsmål

Får se hur mycket träning det blir i februari eftersom vi åker till Colombia :)

Snorkkis sa...

Känner igen det där, även om jag vet att jag är väldigt mycket sämre löpare idag än för 1.5 år sedan, och inte är jag bättre på ngt annat för det. Eller jo, på att hålla mig hel och skadefri. Det känns faktiskt ganska stort.