torsdag 13 december 2012

Den ständiga frågan

Ibland tänker jag att jag ska råsatsa på bloggen. Köpa en bättre kamera, lägga upp nytagna foton varje dag, uppdatera oftare, skaffa en tydligare nisch...

Ibland vill jag bara lägga ner. Det är många som gjort just det på sistone, helt eller delvis. Jag saknar dem i bloggvärlden... Det är Anki, Mikael, Annika, Sofia och många fler. Jag läser färre och färre bloggar, det är bara de jag länkar till som jag läser regelbundet. Andra tittar jag sporadiskt på.

Men varje gång jag börjar fatta ett beslut om en nedläggning så ändrar jag mig. Jag tycker fortfarande att det är roligt! Jag lär känna nya människor! Jag tycker om att utveckla mina funderingar utan att ha ett begränsat utrymme som på Twitter, eller i en enda bild som på Instagram. Jag tycker om att skriva och låta orden flöda, även om jag vet att man tjänar på att låta texten i blogginlägg vara kort.
Sen råkar det vara väldigt mycket annat just nu... Det är julfika med kompisar, julbord med jobbet och mycket annat som trängs om tiden. 

Men jag skulle behöva inspiration! Ge mig tips, vilka bloggar får jag inte missa? Jag vill veta! 

8 kommentarer:

andreas sa...

ja jonna jag läser med glädje din blogg men jag förstår om det känns drygt ibland kramar

Ingmarie sa...

Jag skulle bli oerhört ledsen om du "la ner"... Dina bilder är alltid fina och dina texter alltid roliga, inspirerande, vackra, tänkvärda och/eller underbart "vardagliga". :-)

Mina tips finns på min länklista. :-)

Tack för att jag får vara med i din lista. :-)

Andréa sa...

Jag hoppas du inte slutar för jag gillar verkligen dig och dina ord. Och du, orka bry sig om vad man 'tjänar' mest på. Älskar man ord som jag (och du?) är det för ordens skull man skriver och inte för att bli 'framgångsrik'. Jag gillar dig och din blogg för texterna! Även om det såklart är roligt med bilder ibland också. Kram!

Daniel sa...

Går i samma tankar som dig och funderar på att lägga ner min blogg vid årsskiftet då det känns rätt på många sätt.....men tänk om man ångrar sig?
Det känns som det går i vågor med bloggandet och kanske är det bara bättre att låta bloggen vila lite istället för att lägga ner helt? suget kommer säkert tillbaka!

Jag följer dig gärna och skulle sakna din blogg om du lade ner den. Tack också för jag får vara med på din lista :)

Elina sa...

Jag går i samma tankar då och då... När man liksom känner att man trycker fram ett inlägg för att det inte ska gå så långt emellan, men har försökt släppa det. Det får gå dagar ibland. Jag vill (och tror) att du kommer fortsätta :)

Erika sa...

Sluta inte! Din blogg är skitbra! Precis som den är. Det finns för få "träna utomhus och ät god mat-bloggar"! Så fortsätt :)

Erika sa...

Men jag ska erkänna att jag ofta går i samma tankar. Satsa mera eller sluta? Men uppenbarligen ändrar jag mig också alltid om jag får för mig att lägga ner :P

Fridah sa...

I KNOW! Jag är så ledsen över att alla slutar blogga och går över till Instagram, DET ÄR JU INTE SAMMA SAK! Bloggar du inte får missa:

http://ladydahmer.se
http://hanapee.com
http://klavertramp.wordpress.com

PUSS!