tisdag 25 mars 2014

Påskutmanarna!

#påskutmaningen har växt sig riktigt stor! Över 50 personer har anmält att de är med! Det är ju ganska galet.

Om jag får skryta, och det får jag ju på min egen blogg och behöver inte ens be om ursäkt för det, så är jag stolt över denna idé! Först och främst Limsjön marathon, men även löpgruppen och Påskutmaningen som blivit så bra! Det är en himlarns aktivitet kring de här "sidoarrangemangen". Folk lägger upp bilder och peppar varandra och sig själva. Jag har fått mail där det stod att "utan det här hade jag inte börjat springa"!

Jag och Emelie arbetar på med Limsjön marathon dit anmälan snart öppnas. Stötestenen just nu är att hitta en huvudsponsor som kan tänka sig att sponsra oss med medaljer och nummerlappar. Många är intresserade att sponsra med "saker" från sina företag, och det är jättekul, men vi vill ju så himla gärna att löparna ska få en medalj när de går i mål! Idéer mottages tacksamt.

Min egen löpning börjar "lossna" på riktigt. Det känns bättre och bättre, och jag har t.o.m. börjat uppskatta att jogga med vagnen. Påskutmaningen triggar mig och förra veckan sprang jag fyra gånger tror jag. Nu är det bara att ta tag i styrketräningen också...

6 kommentarer:

Ingmarie sa...

Såklart du ska vara STOLT. Det är inte skryt för det du gör är jättebra och hur häftigt som helst! Skrota Jante! :-)

Elina sa...

Ja, det är grymt och du är grym! Vilken initiativtagare, inspiratör och förebild. PUSS!

andreas sa...

håller med föregående talare du är supercool och grym kramar

Andréa sa...

Självklart ska du vara stolt!! En jättegrej ju. Någon gång ska jag vara med.

Ska föresten till Dalarna på bröllop helgen efter midsommar. Tyvärr inte så nära dig (?) eftersom det är i Smedjebacken (eller i närheten iaf).

LinaTriathlet sa...

Du är så himla grym och underbar! Så roligt! :)

Snorkkis sa...

Ja det är ett enormt jobb du gör. Både att ordna lopp för välgörenhet och att motivera andra att springa. Och skönt att det börjar lossna! Kram.