måndag 27 januari 2014

Januaridagar i Kinnvallsjösätra

I väntan på att Elina ska lägga ut betydligt bättre bilder från vårt lilla vinterlov i Kinnvallsjösätra, håll till godo med mina mobilbilder. Vi kom hem idag efter en jobbig bilresa idag genom snörök, drivor av snö, blåst och dålig sikt. Knut sov dock hela vägen hem... Han trivdes förresten lika bra i fäboden på "Vallen" som på ett slott, en anpassningsbar kille! Jag njöt som alltid av detta ställe som känns som hemma för mig. 

Säsongens första längdskidor fick jag också åka, det var så glädjefyllt och gav mig en längtan efter mera! Vi hade härliga dagar, med vackra vinterlandskap med mängder av fluffig pudersnö, våffelfrossa, umgås i underställ hela dagarna, elda i vedspisen, basta, goda middagar och mycket skratt. 

Nu är klockan 20.22 och jag ser i kors av trötthet. 6.30 är numera sovmorgon och vår pojke vill äta ofta, ofta mest hela nätterna. Jag börjar bli lite trött av att inte sova mer än ett par timmar i sträck. Han sov betydligt bättre de första två månaderna... 
En liten stuga som jag inte skulle ha något emot att äga. 

7 kommentarer:

andreas sa...

härlig helg om en månad är det vår tur :) kramar

Andréa sa...

Vilket mys! Minus sömnbristen då. Håller tummarna för bättring på den fronten.

Snorkkis sa...

Mysiga dagar. Och så mycket snö!

Jag har blivit ännu mera kvällstrött sen S kom. Somnar vid typ 9 om den lilla har somnat då.

Elina sa...

Vadå lägga press på stackars mig? Vet inte alls hur mina bilder blev...

Det var verkligen jättemysiga dagar med bästa er! Måste verkligen dit igen snart känner jag.

mbh sa...

Ler från öra till öra! Härligt för er!

bureborn sa...

Vilka sötnosar! Och vilka underbara dagar!
Minns den förlamande tröttheten under ett par månader, när mitt lilla skrutt vaknade i ett under nätterna och tyckte att det var morgon strax efter fyra. Tur att det bara varav en kort period, även om den just då känns som en halv evighet.

LinaTriathlet sa...

Åh vilka ljuvliga dagar! Mysigt med stuga, familj, härlig snö och skidor! :) Ja vi får höras vid snart om i sommar, ser så mycket fram emot att få träffa er <3