tisdag 17 september 2013

Oklart leveransdatum

Dagarna flyger fram! Det är min andra vecka som ledig och i morgon är det redan onsdag. Jag har just tryckt i mig en smoothie med röda vinbär, hallon, banan, äpple, citron och ingefära - tycker mig nämligen känna ett illavarslande svidande i halsen.

Peppar peppar, men under graviditeten har jag varit friskare än någonsin. Ni minns säkert mina återkommande halsvirus som ställt till det tidigare. Det var i december förra året jag var "riktig förkyld" med halsont sist. Det vore inte alls kul (är det någonsin det?) att bli sjuk nu för jag har mycket skoj inplanerat denna vecka...
Snart är det satsumastider igen... just nu äppeltid! 
Nu har vi genomgått föräldragruppens fyra träffar. Det har varit himlarns bra tycker jag! Det känns väldigt overkligt att förlossningen faktiskt skulle kunna starta när som helst, att bäbisen i min mage är "färdig". Men det kan samtidigt dröja kanske 4-5 veckor! Konstigt det där... 

9 kommentarer:

Elina sa...

Också vara så grymt frisk under graviditet och amning och tack och lov för det! Trött är man ju ändå menar jag. Måtte det vara falskt alarm för dig!

Malin Bodin Hansen sa...

jag minns att jag också var väldigt frisk under grav. fantastiskt skönt! hoppas vi kan ses en sväng på tors. puss

Snorkkis sa...

Intressant att du hållit dig så frisk. Har en kollega som berättade att hon i vanliga fall har besvärlig pollenallergi, men under sina två graviditeter inte kände ett smack av pollen. Kroppen är smart.

Vår lilla S kom på onsdagen, andra veckan jag var ledig (semester iofs. och 12 dagar innan beräknat), så det kan väl vara bra dag för födsel i morgon? :)

Andréa sa...

Jag håller tummarna för att du håller dig frisk! Och för att du slipper vänta allt för länge innan bäbis dyker upp, samtidigt som du hinner göra allt du tänkt innan.

andreas sa...

ja snart är det dags helt galet kramar

Karin sa...

Ja den där ovissheten vet jag inte om jag skulle palla! Jag vill liksom bestämma; bär, var och hur. Basta.

LL sa...

Lycka till!

Anki sa...

Hoppas du slapp förkylningen! Kram!

Malin sa...

Det är samma för mig. Har inte varit förkyld en gång under graviditeten, bara haft små känningar ett par ggr men blev aldrig nåt. Jag brukar vanligtvis alltid drabbas av trista förkylningar och nu när jag läst att man är mer mottaglig under graviditeten har jag väntat mig ännu fler än normalt. De har dock uteblivit, så jag är nöjd :)
Kanske beror på att jag gått ner så otroligt i varv o vilar mkt mer? Vanligtvis håller jag ett högt tempo o stressar nog lätt lite för mkt.