torsdag 5 juni 2014

Maj underbara maj

Nu är maj månad förbi... denna vidunderligt vackra månad med nätter som aldrig mörknar, spirande och sedan exploderande grönska, berusande doft av hägg och så småningom syrén. Och för min del, en fullspäckad månad som kröntes med Limsjön marathon den 24 maj! Det är ju värt ett inlägg i sig.

Jag ska plocka upp bloggen igen nu. Nu har vi en ny dator och det är roligare att blogga då. Men tills jag fått ner en summering om Limsjön marathon - efter Knut min andra bäbis, världens bästa, snällaste lopp - så MÅSTE ni titta på Elinas blogg och bilder. Och på Facebook. 
 Arrangörerna!
 Efter loppet behövde jag vila upp mig. Jag och Elina lassade bilen full av ungar och mat och åkte upp till fäboden. Vi fick mycket hjälp av våra föräldrar där uppe, annars hade det inte blivit någon vila direkt... två pigga bäbisar som håller låda från tidig morgon till kväll! Elina har helt magiska bilder från denna vistelse på sin blogg, Kolla in dem! Alla bilder i detta inlägg är lånade från Elinas mycket finstämda kameraöga.
 Förstår ni att jag nästan vill flytta dit? Det är något visst med skogen och landskapen i Kinnvallsjösätra, Malung-Sälen som ropar på mig... som gör att det känns som hemma.

Det finns drömmar. 

1 kommentar:

Elina sa...

Oj, vilken reklam för mig! Tackåtackåtack! Ser fram emot din comeback här. Puss!