fredag 18 september 2015

Fredagslyckan

På sommarkalas.
En del klyschor stämmer.

Som den att fredagen känns aldrig så fantastisk som efter en hel arbetsvecka... jag tror faktiskt Knut håller med. För första veckan har han varit 5 dagar i rad på förskolan. Jag tror han kommer vara helt färdig i kväll. Men nu har vi ledigt i tre hela dagar! Åh, den lyckan!

Förra helgen gifte sig min storasyster, en sagolik dag på alla sätt och vis. Jag hoppas hon blåser liv i sin gamla blogg och lägger ut ett mastigt inlägg sedan. Eller kanske Elina, som var den som tog alla bilder.

Nästa helg ska jag springa Lidingöloppet 15 km... hur tänkte jag där? Jag känner mig i sådär halvdålig form efter sommaren, har tränat ganska ostrukturerat, litegrann styrketräning, litegrann löpning, ganska mycket vilodagar... men förra veckan startade vi upp löpgruppen igen och denna onsdag var vi 25 stycken som kutade backintervaller tillsammans! Så coolt!

2 kommentarer:

Löpning & Livet sa...

Jag har saknat din blogg och hoppas på fler inlägg 😊 Om du har tid över nästa helg så ses jag gärna om det går att synka! (Jag jobbar på lördagen och sedan ska vi bo på hotell jag och M!!)

Elina sa...

Jag hoppas att vi alla tre blåser igång våra bloggar igen... Blir så glad när inlägg ploppar upp!

<3