måndag 14 april 2014

Inte alltid kul

I början av förra veckan fanns det en chans att vi skulle vara både katt- och husägare inom en dryg vecka! I morgon tisdag den 15 april skulle det senare ske... om allt slog in.

Men allt gick liksom fel förra veckan. Vi var för långsamma med att fatta beslut om katten, så han fick flytta hem till en annan familj. Och det var ju helt rätt och riktigt för kattens skull. Tråkigt för oss bara.

Och sen i torsdags morse kraschade husdrömmen. Drömmen om ett stor, nymålad röd timmervilla med många rum, oändligt med charm, utsikt över åkrar och ängar, närhet till skola och förskola, trädgård med möjlighet till vildvuxna rabatter och kanske ett litet morotsland... den drömmen kraschade.

Och så hade vi fortsatta sömnlösa nätter och nya tänder på gång och en dammig skitig lägenhet och en förkylning som aldrig ger upp och allt bara eländades...

Nu blir det en bättre vecka i alla fall! Påskveckan!

9 kommentarer:

Anonym sa...

Åh! Jag får så dåligt samvete för Baxter. Men jag hoppas ni hittar ert drömhus! Jag vet hur sånt där är. Och när ni hittat det är det klart ni ska ha en kisse. Lycka till och krya på dig!

Elina sa...

Usch för såna veckor! Men jag vet att de där drömmarna kommer att bli sanna. En väldigt vacker dag! Men först PÅSK.

Karius och baktus yeeeah!

Andréa sa...

Så trist när det blir sådär :( Men kanske fanns det nån mening med det? Att ni hittar nåt ännu bättre som blir ert. Håller tummarna!

Snorkkis sa...

Ibland kommer det där maximala o-flytet. Tyvärr. Men så kommer man ändå på att man har så mycket annat i livet som är så bra och som inte kan mäta sig med materiella ting... ok, en katt är ju inte materiellt men ändå. Kram på dig - nu är det påskvecka!

LinaTriathlet sa...

Åh så tråkigt! Hoppas det dyker upp något annat lika fint snart! Håller tummarna!

Skönt med påskvecka! Jag är ledig fre-mån så jag ska njuta av massa cykling hoppas jag :) kram!!

felicia sa...

Kanske var det inte meningen? Drömmen lever och det är häftigt, Knut har fina och härliga föräldrar, det är snart årets bästa lopp med massor av härliga löparkompisar. förkylningen kanske går över när solen tittar fram och påskäggen är fulla? kram på dig/er

andreas sa...

snart vänder det kramar

bureborn sa...

Usch! Rätt typsikt dessutom - att en olycka sällan kommer ensam. Tur att de olycksfria och lyckliga veckorna är så många fler är eländesveckorna.
Och en av alla de där lyckliga veckorna blir ni med både kisse och drömhus, det är jag helt säker på. Glad påsk!

Ingmarie sa...

Jag tror det finns en mening med det. Just wait and see. :-)